Εξιχνιάστηκε η ένοπλη επίθεση σε βάρος του κομμωτή των επωνύμων Π.Καλλιτση

Προσαγωγές τριών ατόμων στην Ασφάλεια Αττικής, ως ύποπτοι για την ένοπλη επίθεση στον κομμωτή Πάνος Καλλιτση.

image

Εχουν προσαχθεί και εξετάζονται ως υποπτοι για την ενεδρα σε βαρος του κομμωτη των επωνύμων Πάνου Καλλιτση στην Ασφάλειας Αττικής τρεις υποπτοι ως δράστες.

Ηταν στον περιφερειακό Λυκαβηττού, στη συμβολή των οδών Παλιγγενεσίας και Λιβίνη, όπου βρίσκεται η κατοικία του Πανου Καλλίτση (30/01) όταν βρέθηκε σε ενέδρα ενόπλων, ενώ επεστρεφε στο σπίτι με τη σύζυγό του Έλενα Χριστοπούλου και τον οικογενειακό τους φίλο, ηθοποιό Θεοχάρη Ιωαννιδη.
Στην Ασφαλεια Αττικής εχουν μεταχθει και εξετάζονται ένας πρώην εγκλειστο φυλακών, έναν Πακιστανός κι ένας Ειδικός Φρουρός ο οποίος υπηρετεί στη ΔΙ.ΑΣ ενώ όπως προκύψει το τελευταίο διάστημα είχε “ανοιχτεί” στον ..”κόσμο των ποινικών”.

Ο κομμωτής των επωνύμων, κλήθηκε(02/06) στα γραφεία της Ασφάλειας Αττικής όπου αναγνώρισε τους δυο δράστες στα πρόσωπα του Αστυνομικού και του ποινικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην εγκλειστος των φυλακών, είχε εκτησει ποινή φυλάκισης ως δράστης ένοπλης ληστείας σε χρηματαποστολή στην Ομόνοια κατά την οποία είχε πυροβολήσει και τραυματίσει τον Security. Ιδιοκτήτης περιπτέρου ο ίδιος με τα χρήματα αγόρασε ένα υπέρ πολυτελές όχημα, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να δικαιολογήσει το “πόθεν έσχες ” των χρημάτων.

Κατά την προανακριτική έρευνα του τμήματος δίωξης Ανθρωποκτονιών και  του Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής, με τα στοιχεία τα οπια προέκυψαν εντοπίστηκαν οι υποπτοι και προσήχθησαν. Όπως έχει προκύψει δράστης της ένοπλης επίθεσης προσδιορίζεται ο πρώην εγκλειστος των φυλακών ενώ σε ρόλο υποστήριξης  (τσιλιαδόρων) ο Πακιστανός κι ο Ειδικός Φρουρός.
Σε εξέλιξη η Αστυνομική έρευνα.