“Γιατί μας γράφεις;”- Ακινητοποίησαν όχημα παράνομα σταθμευμένο σε πεζόδρομο

“Δαγκάνες ακινητοποιησης” σε όχημα παραβάτη οδηγού, σταθμευμένο σε πεζόδρομο και διάβαση πεζών, εφαρμόζει η Δημοτική Αστυνομία.

image
Φωτογραφία από τον επίσημο λογαριασμό του Δήμου Αθηναίων

Η εικόνα ενός οχήματος σταθμευμένο όπου και όπως βόλευε τον ασυνείδητο οδηγό είναι -δυστυχως- γνωστή.. πάνω σε πεζοδρόμια σε θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ, σε διάβαση τυφλών και σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο μέσα στις πόλεις .
Σε κάποιες περιπτώσεις ο παραβάτης οδηγός γίνεται αποδέκτης κλήσης από την Τροχαία ή τη Δημοτική Αστυνομία την οποία καλείται να αποπληρώσει ενώ υπόκειται και σε αφαίρεση πινακίδες του  παράνομα σταθμευμένου οχήματος.
Το πρωί  (03/06) ένας -ακόμα -ασυνείδητος οδηγός στάθμευσε στον πεζόδρομο της Βουτάδων και σε διάβαση τυφλών. Κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας εντόπισε τον παραβάτη και ακινητοποίησε με “δαγκάνες ” το όχημα του.
Στον επίσημο λογαριασμό του Δήμου Αθηναίων στο  Twitter με παράθεση φωτογραφίας, ανεφεραν σε σχετική ανάρτηση

“Γιατί μας γράφεις;” ΚΑΙ πάνω στον πεζόδρομο της Βουτάδων ΚΑΙ πάνω σε διάδρομο για μη βλέποντα άτομα #LoveAthens

Σε συμπληρωματικό επεξηγηματικό σχόλιο ο διαχειριστής του λογαριασμού του Δήμου Αθηναίων,  ανέφερε, σχετικά με τον παραβάτη οδηγό, και την κλήση που του επιδόθηκε για παράνομη στάθμευση, “..πληρώθηκαν εντός ημιώρου και αποδεσμεύθηκε”.