Εξάρχεια: “Στο ίδιο έργο θεατές”.. Παρασκευή βράδυ με μολώτοφ και κλειστή Πατησίων

Μετά την ολοκλήρωση πορείας την οποία πραγματοποίησαν άτομα που αυτοπροσδιορίζονται στον αντιεξουσιαστικό, κατέληξαν στα Εξάρχεια και επιδόθηκαν σε επιθέσεις με μολώτοφ στη διμοιρία της ΥΑΤ
Κουκουλοφόροι, άτομα νεαρής ηλικίας, συμμετείχαν Παρασκευή βραδυ (20/91) σε πορεία, που κατέληξε στα Εξάρχεια. Με αυτοσχέδιες εμπρηστικές βόμβες μολώτοφ, τα ατομα επιτέθηκαν (20/01-21.00) σε διμοιρία της ΥΑΤ σε διάταξη στατικής επί της Τοσίτσα, στα Εξάρχεια.
Με “ορμητήριο” το χώρο του Πολυτεχνείου οι βάνδαλοι αντιεξουσιαστές απέρριψαν πέντε αυτοσχέδιες εμπρηστικές βόμβες μολώτοφ προς τις Αστυνομικές δυνάμεις. Με περιορισμένη χρήση κρότου λάμψης οι Αστυνομικοί απώθησαν τους κουκουλοφόρους, οι οποίοι αφού “εκτονώθηκαν”, αποχώρησαν …προς την πλατεία.

Στις επιθέσεις που πραγματοποίησαν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός του ένστολου προσωπικού, ενω ακολούθως πληρώματα της ΕΛΑΣ προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων για συμμετοχή στα επεισόδια.

Σχεδόν για μισή ώρα  (20/01-21.00-21.30) – για λόγους ασφαλείας -πεζών και οδηγών- κλειστή παρέμεινε, η Λ.Πατησίων, η οποία αργότερα αποδόθηκε στην κυκλοφορία.