Κρίσεις ΕΛΑΣ: “Ειc αύριον… τα νεότερα”

Οι κρίσεις στην ΕΛΑΣ θα ξεκινήσουν.. αύριο.

Σύμφωνα με μεταφορά ως πληροφοριακή ενημέρωση, από Ανώτατο Αξιωματικό του Μεγάρου της Λ.Κατεχάκη, αναμένεται η συνεδρίαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων, για Ανώτερους και Ανώτατους Αξιωματικούς της ΕΛΑΣ. Όπως γράψαμε στο nantiareport.gr  (09/01) “…όλοι οι Αξιωματικοί από τον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή και πάνω έχουν σαν Ευαγγέλιο τέτοιες μέρες.. την επετηρίδα! Σκυμμένοι λοιπόν, βάζουν «τικ» δίπλα στα ονόματα που πιστεύουν ότι θα προαχθούν σίγουρα και υπολογίζει ο καθένας τη δική του τύχη.
Το θέμα βέβαια είναι σε ποια και πόσα ονόματα βάζει «τικ» ο αναπληρωτής Υπουργός και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αντιστράτηγος, Κώστας Τσουβάλας. Ή μάλλον, ποια ονόματα διαγράφουν από το βιβλιαράκι με χάρακα και μολύβι!”…

Εν τω μεταξύ, έχει ήδη λάβει υπογραφή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το Π.Δ. για τον 6ο Αντιστράτηγο.

Πληροφορίες του nantiareport.gr, αναφέρουν συμφωνία μεταξύ Τόσκα και Τσουβάλα να μην γίνουν αλλαγές στην κορυφή της πυραμιδικής διάρθρωσης της ηγεσίας στην ΕΛΑΣ, στο βαθμό των Αντιστράτηγων. Χωρίς απο ενδεχόμενο καραμπόλας να μπορεί να (μην) αποτραπεί και να οδηγήσει στην αποστρατεία έναν από τους Ανώτατους Αξιωματικούς της ηγεσίας.
Βαθειά τομή αναμένεται ..στους Υποστρατήγους και δεν θα είναι έκπληξη εάν αποστρατευτούν έως και δέκα Υποστράτηγοι. «Ξεκαθάρισμα» που θα προκαλέσει σχετικά μεγάλο αριθμό αποστρατειών και στον βαθμό του Ταξίαρχου, -όπως αναφέρουν πηγές της Κατεχάκη στο nantiareport.gr- ενώ “τσιμπητοί” θα είναι οι υπο κρίση Αξιωματικοί στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή…

Με την επιφύλαξη πάντα του αστάθμητου παράγοντα ..”παρεμβάσεων”, πριν τη συγκρότηση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων.. “ειc αύριον τα.. νεότερα!”