Εξάρχεια: Εφόρμηση αντιεξουσιαστών, ως “νέα παρέμβαση” τρομάζει την ΕΛ.ΑΣ

Με κράνη και κουκούλες να καλύπτουν τα χαρακτηριστικά τους, κραδάινοντας ξύλινα ρόπαλα με προπηλακισμούς και φωνές, αυτοαποκαλούμενοι αντιεξουσιαστές, δημοσιοποίησαν βίντεο, σε “επιχείρηση εκκαθάρισης” εμπόρων ναρκωτικών, από την πλατεία Εξαρχείων.

Συνεχίζουν την “επικοινωνιακή τους πολιτική” μεσω διαδικτύου και μέσων κοινωνικής δυκτίωσης, αυτοαποκαλούμενοι αντιεξουσιαστές, με νέα ανάρτηση στο YouTube βιντεοληπτικού υλικού από εφόρμηση που πραγματοποίησαν στην πλατεία Εξαρχείων (09/09) κι έδιωξαν με τη βία άτομα που σχετίζονται με τη διακίνηση ουσιών. Παράλληλα οι ταραξίες εξαπολύουν απειλές και αναφέρουν ότι οι «αγώνες κατά των ναρκομαφιών θα συνεχιστούν».

Το βιντεοληπτικό υλικό, ανησυχεί τους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., με την καταγραφή του επεισοδίου, και το διαμοιρασμό της εικόνας, από τους αυτοκλητους οργανωμένους αντιεξουσιαστές να δείχνουν ότι υποκαθιστούν τις Αρχές, ενώ έχει προηγηθεί η πρόσφατη εκτεταμένη επιχείρηση της Ασφάλειας στα Εξάρχεια με συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών στα Εξάρχεια, στο ενδεχόμενο να ακολουθήσουν και άλλα περιστατικά .