Μαγνησία, Πτελεός: Δύο νεκροί και τρεις εγκαυματίες από πτώση σε δεξαμενή λαδιού

Δυστύχημα σε ελαιοτριβείο στον Πτελεό, με δύο νεκρούς και τρεις εγκαυματίες, ύστερα από πτώση σε δεξαμενή λαδιού.

screenshot_20160601-190350Συναγερμός σήμανε (13/09) μετά τις 7 το απόγευμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Βόλου και του Αλμυρού, μετά από κλήση που δέχθηκαν για πτώση ατόμων σε δεξαμενή λαδιού σε ελαιοτριβείο στην περιοχή μεταξύ Σούρπης και Πτελεού.

Στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία ασθενοφόρο του Κέντρου υγείας Αλμυρού, όπως και ο γιατρός, οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλμυρού, αλλά ένα όχημα του Βόλου προκειμένου να συνδράμει στην επιχείρηση.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του ελαιοτριβείου, μαζί με τα δύο παιδιά του, έναν φίλο τους και έναν άνδρα υπήκοο Βουλγαρίας εργάζονταν για τον καθαρισμό της δεξαμενής και ο Βούλγαρος γλίστρησε και έπεσε μέσα.

Οι υπόλοιποι στην προσπάθειά τους να τον βοηθήσουν να βγει, επίσης ένας ένας γλιστρούσαν και έπεφταν στην δεξαμενή.

Μετά τις προσπάθειες πολιτών που προσέτρεξαν για να βοηθήσουν και την επιχείρηση της πυροσβεστικής απεγκλωβίστηκαν τα τρία άτομα που είναι καλά στην υγεία τους και με ιδιωτικά οχήματα μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ωστόσο, δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις τους από τις αναθυμίασες απεγκλωβίστηκαν τα άλλα δύο άτομα, που λίγη ώρα αργότερα επιβεβαιώθηκε ο θάνατός τους από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Αλμυρού.

Η περιοχή του ελαιοτριβείου έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία, ενώ έχει διαταχθεί και η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.

________

*taxydromos.gr