Εξάρχεια: “Μαλωσαμε και τον χτύπησα, αλλα δε θυμάμαι λεπτομέρειες”

Ανέκτησε επαφη και απάντησε σε ερωτήσεις των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών ο ύποπτος για τη δολοφνία του μουσικού Νίκου Νταβα στο διαμέρισμά του, στα Εξάρχεια

Μαλωσαμε και τον χτύπησα, αλλα δε θυμάμαι λεπτομέρειες“, φέρεται να παραδέχθηκε στην άτυπη εξέτασή του, ο 54χρονος Θ.Κ από τον Τύρναβο της Λάρισας, οποίος από τα ξημερώματα (08/02) προσήχθη ως ύποπτος για τη δολοφονία του 54χρονου Νίκου Νταβα.

Ο Λαρισαίος μουσικός Νικόλας Νταβας, εντοπίσθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμα του στον 3ο όροφο πολυκατοικίας επι της Χαρίλαου Τρικούπη 83, στα Εξάρχεια. Έφερε τραύμα στο κεφάλι ενώ στο μπάνιο του διαμερίσματος οι αστυνομικοί κατέσχεσαν σφυρί και μαχαίρι τα οποία εξετάζονται ως μέσα διάπραξης της δολοφονίας του μουσικού.

Το απόγευμα της Πέμπτης (08/02) συνελήφθη για ανθρωποκτονία ο 48χρονος Θ.Κ τον οποίο φιλοξενούσε το θύμα. Ο 48χρονος φέρεται να υποστηρίζει οτι δεν είναι σε θέση να θυμηθεί την αφορμή της διαφωνίας μεταξύ τους και προέβη στο έγκλημα καθώς ήταν μμεθυσμένος ωστόσο ανέφερε ότι χτύπησε τον Νίκο Νταβα με τα χέρια του και αντικείμενο, το οποίο έμοιαζε με σφυρί.

Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή, ο 54χρονος έφερε πολλά τραύματα στο κεφάλι του, τα οποία είχαν προκληθεί από ισχυρά χτυπήματα με αντικείμενο.

Ο συλληφθείς στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές για κλοπές και ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του πατέρα του,  μόνιμοι κάτοικοι στην περιοχή του Τυρναβου.

Ο 54χρονος ΘΚ με την σε βάρος του Ποινική Δικογραφία παραπέμπεται για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων στον Εισαγγελέα.