Εξάρχεια: Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε Λιμενικούς και Εισαγγελέα- Τους τραυμάτισαν με μαχαίρι και απέσπασαν τσαντάκια με όπλα

Εκτεταμένες έρευνες στα Εξάρχεια για τον εντοπισμό Εισαγγελέα υπό την εποπτεία του έρευνα σε εξέλιξη Λιμενικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ύστερα από καταδρομική επίθεση αντιεξουσιαστών

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr (04/04-21.30) δύο Λιμενικοί του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά με συνδρομή Εισαγγελέα, μετέβησαν για έρευνα σε διερεύνηση υπόθεσης ναρκωτικών, στην περιοχή των Εξαρχείων.
Η Ασφάλεια του Λιμενικού είχε συλλάβει στον Πειραιά ύποπτο Ιρακινό, για κατοχή ναρκωτικών, και κατά την προανάκριση υπέδειξε ως προμηθευτή “καβάτζα” σε οίκημα στην συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσσού, στα Εξάρχεια. Κλιμάκιο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά με επτά Λιμενικούς του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, με τη συνδρομή Εισαγγελέα προχώρησαν σε κατ’ οίκον έρευνα, και εντόπισαν δύο γυναίκες ενώ στο χώρο κατασχέθηκε 1,5 κιλό χασίς και ένα πιστόλι. Οι Λιμενικοί παρουσία του Εισαγγελέα προχώρησαν στη σύλληψη της μιας γυναίκας καθώς η δεύτερη κατάφερε να διαφύγει.

Λιμενικοί και Εισαγγελέας, βρέθηκαν αντιμέτωποι με 30ατομα της “πλατείας”

Ωστόσο η Λιμενικοί,  για λόγους επιχειρησιακής τακτικής, επέλεξαν να μην ενημερώσουν την Ασφάλεια Αττικής, καθώς φάνηκε να μη γνωρίζουν ότι το κτίριο όπως και άλλα στην περιοχή των Εξαρχείων, τελεί.. υπό κατάληψη. Κατά την έξοδο των Λιμενικών και του Εισαγγελέα από το οίκημα στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους 98 και Ερεσού, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr δέχθηκαν επίθεση από οργανωμένη ομάδα περίπου 30ατόμων του “χώρου”. Οι δράστες της επίθεσης, ακινητοποίησαν τους Λιμενικούς και τον Εισαγγελέα και με αιχμηρό αντικείμενο τραυμάτισαν τον έναν Λιμενικό στο μηρό αποσπώντας του το τσαντάκι με προσωπικά του έγγραφα και το υπηρεσιακό του όπλο. Επίθεση δέχθηκε και ο δεύτερος Λιμενικός από τον οποίο απέσπασαν το τσαντάκι του.

Στην αναστάτωση που προκλήθηκε οι νεαροί διέφυγαν στα γύρω στενά

Από το Κέντρο της Αμεσης Δράσης, διαβιβάστηκε προς τα πληρώματα και τα οχήματα της Ασφάλειας, εντολή για αναζήτηση του Εισαγγελέα ο  οποίος συμμετείχε στην επιχείρηση του Λιμενικού, καθώς φέρεται μετά την επίθεση δεν εντοπίσθηκε στο σημείο. Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, αναφέρουν πηγές ενημέρωσης του Nantiareport.gr ο Δικαστικός Λειτουργός, ενώ ήταν σε εξέλιξη το επεισόδιο, με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, αποχώρησε από την περιοχή, χωρίς να ενημερώσει και προκλήθηκε παρανόηση όταν διαπιστώθηκε ότι δεν είχε ανταπόκριση στις κλήσεις του Κέντρου της Άμεσης Δράσης.