Εξάρχεια: Έκτακτη Σύσκεψη με ενημέρωση της ΔΑΕΕΒ- Οχήματα χωρίς πινακίδες με οχτώ βαριά οπλισμένους επιβαίνοντες οι δράστες της επίθεσης, κατέθεσαν οι Λιμενικοί

Με τις εξελίξεις ραγδαίες μέσα στη νύχτα, έκτακτη Σύσκεψη στο Μέγαρο της Κατεχάκη με τη παρουσία της ΔΑΕΕΒ

Όπως πρώτο αποκάλυψε το Nantiareport.gr το επεισόδιο με τη σε βάρος των δύο Λιμενικών από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά και του Εισαγγελέα επίθεση προκάλεσε έντονο προβληματισμό και ανησυχία, μετά τις καταθέσεις των δύο Λιμενικών.

Όπως ανέφεραν οι Λιμενικοί, κατά την έξοδο τους από το οίκημα στη συμβολή της Θεμιστοκλέους με την Ερεσού,  άτομα του χώρου άρχισαν να συγκεντρώνονται και άμεσα κλήθηκε ότι έπρεπε να εγκαταλείψουν τον χώρο. Κατά τη μετάβαση τους στο σημείο που ανέμενε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, δύο οχήματα χωρίς πινακίδες τους ανέκοψαν την πορεία. Αρχικά θεώρησαν οτι πρόκειται για οχήματα συμβατικά της ΕΛ.ΑΣ καθως διέκριναν αλεξίσφαιρα στους επιβαίνοντες. Ωστόσο από το εσωτερικό τους αποβιβάστηκαν οχτώ βαριά οπλισμένοι άνδρες – αναφέρονται σε πιστόλια και  Kalashnikov- με τους ίδιους να βγάζουν τα υπηρεσιακά τους πιστόλια που έφεραν σε τσαντάκια. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ο Εισαγγελέας με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο αποχώρησε από το σημείο.

Οι δυο Λιμενικοί δέχθηκαν επίθεση από τα άτομα, και με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο ο ενας και με εμφανή τα σημάδια του ξυλοδαρμού ο δεύτερος,  μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Αυτη την ωρα (05/04-23.50) ενημερώνεται η ΔΑΕΕΒ για τα Εξάρχεια, ενω έχει συγκληθεί Έκτακτη Σύσκεψη στην Κατεχάκη.