Έβρος: Εικόνα του Αγίου Ιωάννη Βατατζη προσέφεραν οι Συνοριοφύλακες του Εβρου στους Κύπριους της ΜΜΑΔ

Μια σκηνή και την εικόνα του Αγίου Ιωάννη Βατάτζη προσέφεραν στην Κυπριακή αποστολή οι Συνοριακοί του Εβρου

«..Κοντά στους Κύπριους Συναδέλφους μας από την Μηχανοκίνητη Μονάδα Άμεσης Δράσης της Κυπριακής Αστυνομίας που ήρθαν εδώ στον Έβρο να μας συνδράμουν και να μας ενισχύσουν στη προσπάθεια που κάνουμε να κρατήσουμε τα σύνορα μας. Στην πρώτη γραμμή φύλαξης καθημερινά.

Τους ευχαριστήσαμε ιδιαίτερα που στέκονται δίπλα μας και αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά πως η Κύπρος στις δύσκολες στιγμές βρίσκεται πάντα δίπλα μας.
Υποχρέωση μας ως Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου να τους προσφέρουμε ότι είναι απαραίτητο από υλικά που έχουνε ανάγκη καθώς και μια εικόνα του Αγίου Ιωάννη Βατατζη να τους προστατεύει. Τα θερμά μου ευχαριστώ στον συντοπιτη μας Υποστρατηγο Άγγελο Χουδελουδη για την άμεση ανταπόκριση σε αίτημα της Ένωσης μας για μια σκηνή στους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ μας.
Είμαστε και θα είμαστε μαζί, είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που βρίσκονται δίπλα μας στην πρώτη γραμμή των συνόρων και υπερασπιζόμαστε μαζί την Ελλάδα.
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μου σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κύπρο!!!!» ανέφερε ο Πρόεδρος της Ενωσης Συνοριακών Εβρου, Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς.