Έσπρωχναν περιπολικό της ΕΛΑΣ για να “πάρει μπροστά”

Αυταπόδεικτο στην πραγματικότητα -που η πολιτική ηγεσία κάθε φορά επιχειρεί να υποβαθμίσει – με τους Αστυνομικούς να βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με ακινητοποιημένα περιπολικά που “μένουν στους δρόμους”.

Κυριακή (05/02) ένστολοι Αστυνομικοί της ΥΜΕΤ, σε υπηρεσία, βρίσκονται να σπρώχνουν περιπολικό τζιπ για να πάρει μπροστά, καθώς το υπηρεσιακό όχημα έμεινε στο δρόμο.

Άμεσα οι Αστυνομικοί, ενημέρωσαν το Κέντρο τους, ωστόσο δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό με ακροδέκτες στην περιοχή να τους παράσχει βοήθεια και αποβιβάστηκαν από το υπηρεσιακό όχημα  για να.. “σπρώξουν”.
Οι εικόνα αποτελεί αυταπόδεικτο υλικό στην πραγματικότητα που η πολιτική ηγεσία κάθε φορά επιχειρεί να υποβαθμίσει, με τους Αστυνομικούς να βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με ακινητοποιημένα οχήματα τα οποία “μένουν στους δρόμους”.

Εν τω μεταξύ, σε διαδικασία βρίσκεται ο ανοιχτός διαγωνισμός για προμήθεια οχημάτων και ανακατασκευή του στόλου της ΕΛΑΣ . Εκτός από τα περιπολικά πρόβλεψη υπάρχει και για κλούβες της ΔΥΑΤ με πληροφορίες του nantiareport.gr να αναφέρουν ότι γίνονται συνεννοήσεις προκειμένου να διακριβωθεί αν στο ύψος ποσού δαπάνης είναι οικονομικότερη η προμήθεια 12 οχημάτων (κλούβες) για την Υπηρεσία ή συμφέρει η ανακατασκευή των οχημάτων που ήδη διαθέτει.