Επίθεση με βέλη στην οικία του Κ.Σημίτης και στο ΑΤ.Ναυπάκτου

Η Αστυνομία έρευνα δύο επιθέσεις, με τους δράστες να έχουν επιλέξει βέλη για να.. “πλήξουν” τους στόχους τους.
Επίθεση με βέλη τόξου, πραγματοποίησαν άγνωστοι κατά του σκοπού της οικίας του Κ.Σημίτη, στους Αγ.Θεοδώρους Κορινθίας. Σύμφωνα με το σκοπό, είδε (18/07-04.00) τέσσερα βέλη να έχουν εκτοξευτεί από άλσος σε μικρή απόσταση από την κατοικία, τα ποια κατέληξαν σε απόσταση 100 μέτρων από την περίφραξη. Λόγω του περασμένου της ώρας, δε διέκρινε το άτομο ή τα άτομα που έριξαν τα βέλη. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ
Αντίστοιχο περιστατικό είχε καταγραφείς είναι από δύο ημέρες (15/07)-πρωινές ώρες- και κατά του Αστυνομικού τμήματος Ναυπάκτου, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί. Από παρακείμενο άλσος, ο σκοπός διεκρινε τα βελη τα οπια απέριψαν, κατά του Αστυνομικού Τμήματος, χωρίς να εντοπίσει το δράστη η τους δράστες της επίθεσης.
Και τα δύο περιστατικά έρευνα η ΕΛΑΣ, ενώ τα επτά βέλη μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για εργαστηριακή εξέταση στον προσδιορισμό δακτυλικών αποτυπωμάτων και γεννετικού υλικού, στην εξακρίβωση στοιχείων ταυτότητας του δράστη ή των δραστών. Ωστόσο, εκτιμάται ότι δεν πρόκειται για οργανωμένη δράση ομάδας ατόμων, προσδιορίζοντας σε ατομική ενέργεια τις επιθέσεις.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport