Καρέας: Απανθρακωμένη σορός εντοπίσθηκε στο μέτωπο της φωτιάς

Η σορός εξετάζεται να ανήκει σε 47άχρονο Αρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ. για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση  από χθες (17/07) το μεσημέρι ενώ ήταν σε εξέλιξη η μεγάλη φωτιά στον Καρέα.wpid-fb_img_1437241477402.jpg
Επιβεβαιώθηκε η ταυτότητα με την αναγνώριση από συγγενείς του, -αργά το βράδυ του Σαββάτου (18/07)- ότι η σορό που εντοπίσθηκε από την Πυροσβεστική, στη δασική περιοχή του Καρέα, ανήκει στον 47άχρονο Αρχιφύλακα, ο οποίος είχε δηλωθεί αγνοούμενος από τη σύζυγό του, από το μεσημέρι της Παρασκευής ( 17/07) ενώ ήταν σε εξέλιξη η μεγάλη φωτιά στον Καρέα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ειχε εντοπισθεί νεκρός άνδρας -αγνώστων λοιπών στοιχείων – στην ευρύτερη περιοχή του Καρέα, στο Βύρωνα, σχεδόν 1 χιλιόμετρο από το μνημείο πεσόντων Πυροσβεστών- στο σημείο είχαν χάσει τη ζωή τους Πυροσβέστες, σε πυρκαγιά πριν από 17 χρόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, Αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος και της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούσαν οτι πρόκειται για τη σορο αγνοούμενου 47άχρονου Αρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ. με τον οποίο είχε επικοινωνήσει η σύζυγός του τελευταία φορά, το μεσημέρι της Παρασκευής (17/07-13.00) όταν την ενημέρωσε ότι είχε εκδηλωθεί φωτιά, και θα κατευθυνόταν στους γονείς του, οι οποίοι διαμένουν στην περιοχή, ωστόσο τα ίχνη του “χάνονται” από εκείνη τη στιγμή. Το κινητό του ενστόλου, στις εισερχόμενες κλήσεις, παρέμενε απενεργοποιημένο ενώ το αυτοκίνητό του ειχε εντοπισθεί σε σημείο που πάρκαρε, στην περιοχή της Ηλιούπολης, κλειδωμένο. Ο 47άχρονος Αρχιφύλακας, υπηρετούσε στις παιδικές εξοχικές κατασκηνώσεις της ΕΛΑΣ, και ήταν σε αναρρωτική άδεια, καθώς ειχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σπονδυλοδεσίας. Με την υπόδειξη του γιατρού του, ο Αρχιφύλακας, συνήθιζε καθημερινά  να κανει πεζοπορία στην περιοχή του Καρέα.

Η ιατροδικαστική εξέταση, αναμένεται να προσδιορίσει τα ακριβή αίτια θανάτου ενω αναμένεται να ταυτοποιηθούν και εργαστηριακά -DNA- τα στοιχεία ταυτότητας του θανοντος.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport