Επίθεση κατήγγειλε σύζυγος ενστόλου- Της φώναξαν “αυτή είναι η γυναίκα του μπάτσου”

Εξερχόμενη της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει η οικογένεια ενστόλου της ΕΛ.ΑΣ η γυναίκα αιφνιδιαστικε όταν άκουσε φωνές από αναβάτες δικύκλου και δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο

Καταγγελία γυναίκας παντρεμένη με ένστολο της ΕΛ.ΑΣ που υπηρετεί στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής αναφέρει επίθεση σε βάρος της κατά την έξοδο της απο την είσοδο της πολυκατοικίας σε περιοχή της Αθήνας.

Η υπόθεση ερευνάται ως σοβαρή καθώς με τη στοχοποίηση στο ένστολο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί εμπρηστικές επιθέσεις σε οχήματα και δίκυκλα ενστόλων, και η απόπειρα δολοφονίας του Αστυνομικού της ΔΡΑΣΗ στη Νέα Σμύρνη καθώς επίσης η δημοσιοποίηση στοιχείων ενστόλων στο διαδίκτυο . Σε περίπτωση που αποδειχτεί ότι τα κίνητρα της επίθεσης είναι η υπηρεσία του συζύγου τής γυναίκας στην ΕΛ.ΑΣ η κατάσταση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr (23/03-12.00), η σύζυγος του ενστόλου καταγγέλει ότι δύο άντρες, αναβάτες δικύκλου την προσέγγισαν ενω όπως αναφέρει, ο οδηγός φώναξε «Να η γυναίκα του μπάτσου« με το συνοδό να την προσεγγίζει με με γροθιά την έπληξε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να προκαλέσει αιμορραγικό τραύμα. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν από κοινού στο δίκυκλο και αποχώρησαν στην αναστάτωση που προκάλεσαν .


Όπως επισημανε στην καταγγελία της η σύζυγος του ενστόλου πριν από περίπου δύο εβδομάδες, άγνωστοι είχαν απορρίψει φειγβολαν κατά της αστυνομίας εξωτερικά της πολυκατοικία, στην οποία διαμένει η οικογένεια του αστυνομικού και η Κρατική Ασφάλεια ήδη ερευνούσε τις απειλές εναντίον της οικογένειας του αστυνομικού. Ενω πρόσφατα όπως αναφέρουν πληροφορίες του NantiaReport.gr προπηλακισαν και άλλο μέλος της οικογενειας τους, καθώς πλησίον της πολυκατοικίας στην οποία διαμένουν λειτουργεί στέκι του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.