«Σε λίγο τα κράνη πάνω στα οποία θα βάλετε αριθμούς θα σαπίζουν στις ντουλάπες, αφού δεν θα υπάρχουν άτομα να τα φορέσουν»..

Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικης Πρωτοβουλίας Αστυνομικων (ΑΣΠΑ)

Όπως επισημαίνουν οι συνδρομητές αστυνομικοί, «Ακουσαμε για την Λευκή Βίβλο. Ακούσαμε για ψυχοτεχνικα τεστ, για αριθμούς στα κράνη, για διακριτικά.
Εμείς να πούμε Ναι σε όλα, άσχετα αν ορισμένα αποτελούν ουτοπία

Για την Μαύρη Βίβλο της αναξιοκρατίας και της αδιαφάνειας όμως δεν ακούμε τίποτα απολύτως

Διότι καλός ο έλεγχος των μαχιμων αστυνομικών, άλλωστε πρώτοι από όλους τα εκλεγμένα μέλη μας ζήτησαν τις κάμερες στις στολές, αλλά στην Θεσσαλονίκη έχουν μείνει τρεις και ο κούκος κ. Υπουργέ

Και επειδή θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, τα τελευταία τρία χρόνια ήρθαν στην πόλη 250 αστυνομικοί αλλά οι μαχιμες υπηρεσίες παραμένουν άδειες.

Πως γίνεται αυτό;

Ιδρυσατε την ομάδα ΔΡΑΣΗ στην Θεσσαλονίκη με 40 άτομα και έχουν μείνει οι μισοι

Τα ΑΤ είναι άδεια. Βέβαια από τα ΑΤ σε επιτελεία μπορούν να πάνε, μόνο σε άλλες μαχιμες υπηρεσίες δεν μπορούν να πάνε

Οι διμοιρίες είναι άδειες. Ειδικά στην ΥΜΕΤ τρεις και ο κουκος πραγματικά

Στην Αθλητική βία οι αξιωματικοί γράφουν μέρα νύχτα γιατί είναι όλοι και όλοι 4(εχει δουλειά και γράψιμο εκεί θα πει κάποιος)

Τα ΔΙΑΣ σε λίγο θα έχουν παραπάνω αποσπασμένους σε άλλες υπηρεσίες από την πραγματική δύναμη

Το αλλοδαπών στέγνωσε και αυτό

Η ΔΑΚΑΘ μόλις θα ανοίξουν οι πτήσεις θέλει διπλασιασμό(από που θα βρεθούν τα άτομα;) αλλιώς τα αεροπλάνα θα φεύγουν άδεια….

Που είναι όλοι;;;
Θα αναρωτηθεί καποιος και με το δίκιο του….

Εδώ και 2 χρόνια σας παρέδωσαν τα εκλεγμένα μέλη μας, έτοιμο προσχέδιο για Αξιοκρατικο κώδικα εσωτερικών μεταθέσεων, ώστε να γεμίσουν επιτέλους οι μαχιμες υπηρεσίες και να κοπουν τα ρουσφέτια.
Διότι εμείς πάντα μιλάμε με προτάσεις

Να έρθει η αξιοκρατία και η διαφάνεια και να μην αδειάζουν οι μαχιμες υπηρεσίες με ένα τηλέφωνο…. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν κάνατε τίποτα. Είναι μια χρυσή ευκαιρία

Διότι σε λίγο τα κράνη πάνω στα οποία θα βάλετε αριθμούς θα σαπίζουν στις ντουλάπες, αφού δεν θα υπάρχουν άτομα να τα φορέσουν»..