Επιθεση αντιεξουσιαστών στα γρφ.ΧΑ στη Δηλιγιάννη

Καταδρομική επίθεση νεαρών ατόμων του “χώρου” στα γραφεία της ΧΑ επι της οδού Δηλιγιάννη. Στη συνέχεια τα άτομα κινήθηκαν προς τα Προπύλαια κι επιτέθηκαν σε Αστυνομικους της ΔΙΑΣ.

image

Ομάδα περίπου 50 ατόμων του “χώρου” κινήθηκαν πίσω από τα γραφεία της Τροχαίας Αθηνών (07/01-19.50), και επιτέθηκε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής επί της οδού Δηλιγιάννη. Οι νεαροί συνεπλάκησαν με μέλη του κομματικού σχηματισμού, που ήταν στα γραφεία σε περιφρούρηση και απέρριψαν αντικείμενα προκαλώντας φθορές σε τζαμαρίες και βανδαλισμούς σε σταθμευμένα οχήματα. Η άμεση επέμβαση της Αστυνομίας απέτρεψε έκταση του επεισοδίου.

Ενώ, τα μέλη της Χρυσής Αυγής κινήθηκαν κατά των Αστυνομικών οι οποίοι συνόδευαν τα άτομα του “χώρου” προς το ΜΕΤΡΟ Σταθμό Λαρίσης.
image

Με τους συρμούς του ΜΕΤΡΟ, τα άτομα του “χώρου” κινήθηκαν και αποβιβάστηκαν στο σταθμό Προπύλαια, όπου Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, επιχείρησαν να ανακόψουν την πορεία τους. Οι νεαροί που φορούσαν “αυτοσχέδιους θώρακες”και κρατούσαν λοστούς, επιτέθηκαν στους Αστυνομικούς, και κινήθηκαν προς την περιοχή των Εξαρχείων. Για την επίθεση εχουν πραγματοποιηθεί 37προσαγωγές- προκειται για 34άνδρες και 3γυνάικες-.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport