“Η ενημέρωση για τα μισθολογικά ανήκει στους συναδέλφους και οι συνδικαλιστές οφείλουν να ενημερώνονται και να ενηνερώνουν”

Με αφορμή την ενημέρωση σχετικά με το νέο μισθολόγιο και τις ανακοινώσεις που ακολούθησαν ύστερα από σχετικξβενηνεωωση της ΠΟΣΥΦΥ*

“Το να επιδιωξεις και να λαμβάνεις ενημέρωση για τόσο σημαντικά ζητηματα όπως το μισθολόγιο δεν θέλει γνώση. Απαιτεί όμως χρόνο και υπευθυνότητα για εναν συνδικαλιστή. Οπως επίσης και χρέος σου είναι να αποτυπώσεις όλη αυτη την ενημέρωση που δέχθηκες και να την μεταβιβάσεις στα μέλη σου.

Ακόμη και περιπτώσεις που δεν έχεις χρόνο, ή δεν ξέρεις ή δεν μπορείς να ενημερωθείς, μπορείς να κανεις αναπαραγωγή ότι καλό κανανε οι συναδέλφοί σου συνδικαλιστές αλλά να μην το οικειοποιείεσαι και το παίζεις “εξυπνος” και οτι είναι της δική σου νοημοσύνης. Αν πάλι ντρέπεσαι να παραδεχθείς οτι είναι μιας Ομοσπονδίας που την απαξιώνεις, τότε μαλλον το πρόβλημα είναι δικό σου.

Περιορίζομαι σε αυτό, καθώς απο χθές που εκδόσαμε τις επισημάνσεις για το μισθολόγιο ως ΠΟΣΥΦΥ, ορισμένοι αποκτήσανε “δική τους” αποψη για τα μισθολογικά !!!

Τοσο εγω όσο και η ΠΟΣΥΦΥ όταν υπάρχει κατι που οφελεί την ενημέρωση των συναδέλφων το αναπαράγω αυτούσιο με την υπογραφή του φορέα που το δημιουργήσε. Δεν είναι ντροπή! Αλλιώς σε μειώνει τόσο σαν συνδικαλιστή όσο και σαν άνθρωπο!” επισημαίνει σε σχόλιό του ο Γιάννης Τοτονιδης της Ένωσης Συνοριακών Καστοριάς.