Αργυρούπολη: “Με μανία εκδικητικά γι’ ασήμαντη αφορμή, χτύπησε με θανατηφόρες μπουνιές στο πρόσωπο το παιδί μου, μετά το τέλος της προπόνησης”

Με δημόσια καταγγελία μετά την μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα ο πατέρας εφήβου, για χτυπήματα που δέχθηκε από τον προπονητή του, “με μανία εκδικητικά για ασήμαντη αφορμή, με θανατηφόρες μπουνιές στο πρόσωπο μετά το τέλος της προπόνησης”.

FB_IMG_1519387132186

Ο Παναγιώτης Γεώργας, καταγγείλει, “Ο γυμναστής (προπονητής του γιού μου) μποξερ Α.Κ. που εργάζεται στο … χτύπησε την Τρίτη 20/2/18 με μανία εκδικητικά για ασήμαντη αφορμή το παιδί μου με θανατηφόρες μπουνιές στο πρόσωπο μετά το τέλος της προπόνησης. Η αξονική έδειξε πολλαπλά κατάγματα στο κρανίο και το παιδι θα χρειαστεί χειρουργείο…  Ο Ουκρανικης καταγωγης ιδιοκτητής Ε.Β. αρνηθηκε να μας δωσει τα στοιχεια του υπαλλήλου του και υπέβαλε μηνυση στη μητέρα του, που παραπονέθηκε. Παρακαλώ να το μάθουν όλοι οι γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο Workout Hall το ακριβότερο γυμναστήριο των νοτίων προαστίων”, σημειωνει ο ιδιος στη δημοσια καταγγελαι του στα κοινωνικα δίκτυα ενώ παραθέτει και φωτογραφία στην οποία αποτυπώνει την κατάσταση της υγείας του γιου του, στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Η υπόθεση έχει λάβει τη Δικαστική οδό.