Η εμμονική προσπάθεια παραλογισμου.. “εν κρανίω”

Ο γνωστός πια για τις εκ του προχείρου πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πολιτευτης Καστοριάς Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, επιχειρεί για αλλη μια φορα να αποδείξει οτι …το σύμπαν μονο, δεν είναι άπειρο.

Σχολιάζοντας τη σύλληψη Αστυνομικού σε δίκτυο παράνομης διακίνησης ναρκωτικών, ο πολιτευτής Καστοριάς, “τσουβαλιασε” στο σχόλιο του, το σύνολο των 55.000 υπηρετούντων στην ΕΛ.ΑΣ.

Σε απαντησή του, ο ΓΓ της ΠΟΣΥΦΥ, Γιαννης Τοτονιδης, στην επισημη σελιδα της Ομοσπονδιας, σχολιασε, “Υπηρετούμε Αρχές και την κοινωνία, αυτες πουβεσεις δεν καταφέρατε να υπηρετήσετε”

Ο πολιτευτης ωστοσο, ως να μην δύναται ή να μη μπορεί να αντιληφθεί τα όσα διατυπώνει, ως να επιδιώκει να επιβεβαιώσει τη θεωρία του Αϊνστάιν για το τέλος στο.. απειρο του σύμπαντος. Και επιμένει να προκαλεί με τις διατυπωσεις του.

fb_img_1473978283546

Ο πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ Παναγιώτης Χαρελας, σε απαντηση του, επι προσωπικού, καλεί τον πολιτευτη Καστοριάς ” Ως εδώ όμως κύριε Διαμαντόπουλε. Φτάνει. Μην μας προκαλείτε άλλο”.

“Κάποιος φίλος ! (πολιτευτής ) με ενημερωσε για το παρακάτω.

Το γεγονός οτι τσουβαλιάζεις τον αστυνομικό και τον τοποθετείς ως επιρρεπή σε κάθε συμμοριά και εγκληματική οργάνωση το λες φυσιολογικό ?

Απο τα ελάχιστα αυτά περιστατικά θα έπρεπε να επιμείνεις στην αυτοκάθαρση του Σώματος. Οι συνάδελφοι μας δεν χαρίζονται σε κανέναν.

Αν ήταν τυχαίες οι τελευταίες σου τοποθετήσεις δεν θα ασχολιόταν κανείς. Το λυπηρό είναι πως οι πεποιθήσεις σου και οι αντιλήψεις σου εκπέμπουν παράξενη για το σύνολο διαφορετικότητα για τους θεσμούς που υπηρέτησες πιστά στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Ως εδώ όμως κύριε Διαμαντόπουλε. Φτάνει. Μην μας προκαλείτε άλλο”.