“Οχι κ.Διαμαντόπουλε. Υπηρετούμε την κοινωνία, προάγουμε Αρχές και αξίες. Αυτές που εσείς δεν καταφέρατε να υπηρετήσετε”

Οι δημόσια δήλωση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, αναφορικά με τη σύλληψη επιορκου Αστυνομικού, ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης σε παράνομη διακίνηση ναρκωτικών, προκαλεσε την αντίδραση του ΓΓ. της ΠΟΣΥΦΥ.

Ηταν η δήλωση του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των ενστολων. Ο Γιάννης Τοτονίδης, απάντησε στο Βουλευτή Καστοριάς.

screenshot_20160914-205935

“Απολύτως καταδικαστέες τέτοιες ενέργειες αστυνομικών που προσβάλλουν το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και εμάς τους ίδιους που υπηρετούμε σε αυτό και προάγουμε το αίσθημα ασφάλειας. Δεν είναι όλοι όμως έτσι. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Ο κύριος Διαμαντόπουλος δεν είναι η πρώτη φορά που μας ρίχνει στην πυρά.

Οχι κύριε Διαμαντόπουλε. Δεν είναι έτσι. Υπηρετούμε την κοινωνία και προάγουμε αρχές και αξίες. Αυτές που εσείς δεν καταφέρατε να υπηρετήσετε έστω και στον μικρότερο βαθμό από το τυχαίο γρήγορο πέρασμά σας από το ελληνικό κοινοβούλιο. Δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε έτσι. Και δεν επιτρέπουμε σε κανένα που συμμετείχε σε αυτή την κατρακύλα της ελληνικής κοινωνίας να ισοπεδώνει τα πάντα.

Ο έλληνας αστυνομικός είναι και θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή στην υπεράσπιση του δικαίου και της ασφάλειας της κοινωνίας. Οποιαδήποτε περιστατικά εγκληματικών ενεργειών απο αστυνομικούς άμεσα καταδικάζονται από το σύνολο των ενστόλων και η δικαιοσύνη θα αποφανθεί.

Η γενικευμένη ισοπεδωτική αντίληψη σας για το περιστατικό θίγει όλους εμάς που υπηρετούμε με αξιοπρέπεια και επαγγγελματισμό σε αυτό που ορκιστήκαμε.

Όρκος κύριε Διαμαντόπουλε”!

received_305533099815640

__________

*Γιαννης Τοτονίδης, ΓΓ ΠΟΣΥΦΥ