Ελασσόνα- Λάρισας: Τρίχρονος πνίγηκε σε τεχνιτή λίμνη σε αγρόκτημα αναψυχής.

Τρίχρονο αγόρι, πνίγηκε ενώ έπαιζε σε τεχνιτή λιμνη σε κτήμα αναψυχής, στο Κυψελοχώρι Λάρισας.

undefinedΗ πενταμελής οικογένεια, ο τρίχρονος και τα δύο αδέλφια με τους γονείς τους, είχαν επισκεφτεί χώρο αναψυχής, ο οποίος λειτουργεί σε αγρόκτημα, στην περιοχή της Ελασσόνας, τόπος καταγωγής των δύο στατιωτικών στο επάγγελα γονιών. Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το τρίχρονο αγόρι, εντοπίσθηκε ανάισθητο (03/10), μέσα στο νερό σε τεχνητή λίμνη που βρίσκεται στο αγρόκτημα.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος του τρίχρονου αποδίδεται σε πνιγμό.
Ο 59άχρονος ιδιοκτήτης του αγροκτήματος συνελήφθη και με προφορική εντολή Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σε βάρος του, σχηματίσθηκε δικογραφία.

Κατά την αυτοψία στο χώρο, διακριβώθηκε ότι η τεχνιτή λίμη, ήταν περιφραγμένη. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο τρίχρονος Χρήστος, εξετάζεται να έπεσε στο νερό από τη μικρή γέφυρα που σχηματίσει τόξο πανω από την τεχνιτή λίμνη, με το βάθος του νερού να μην ξεπερνά το μισό μέτρο. Η εξόδιος ακολουθία του τρίχρονου αγοριού, θα τελεσθεί (τη Δευτέρα (05/10) στον ΙΝ Αγίου Αρσενίου Ελασσόνας.

Προανάκριση για τις συνθήκες υπό τις οποίες ο τρίχρονος Χρήστος Λιάκος, έχασε τη ζωή του, διενεργεί το ΑΤ Λάρισας.

Εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος, σε ένδειξη πένθους, αναβλήθηκαν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 103ης επετείου απελευθέρωσης της Ελασσόνας από τους Τούρκους.