“Εκτυπώσεις και κοροϊδία” γαι την εκδήλωση της ΠΟΑΣΥ

Τα σχόλια ενστόλων μετά την ανακοίνωση απαγόρευσης της προγραμματισμένης εκδήλωσης της ΠΟΑΣΥ στην πλατεία Εξαρχείων επικρίνουν τόσο τους συνδικαλιστικούς τους εκπροσώπους όσο και την πολιτική ηγεσία της ΕΛΑΣ για τις αποφάσεις και τους χειρισμούς.

“Εντυπώσεις και κοροϊδια …
Δυο λέξεις οι οποίες εκφράζουν σε συντριπτικό βαθμό τις κινήσεις του συνδικαλισμού στην Ελλάδα .
Μετά την αναμενόμενη απαγόρευση του καρναβαλιού των ένστολων συνδικαλιστών , υπάρχει κάποιος που να μην πείστηκε για τις ανύπαρκτες προθέσεις των διοργανωτών ; Μια κίνηση άνευ ουσίας πραγματικά .
Οι επιδιώξεις και οι σκοποί που θεωρητικά , προσπάθησαν να πετύχουν με τη συγκεκριμένη εκδήλωση ποιές ήταν ;
1. Να αναδείξουν το πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή ; Ειδικά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο , είναι πιο άκυρο απο ποτέ .
2 . Να εκτεθεί επικοινωνιακά ο Τόσκας , με την ανάδειξη του προβλήματος με το συγκεκριμένο τρόπο ;
Μάταιο , κακά τα ψέματα ο Τόσκας έχει αποδειχθεί πιο σκληρός και απο τον Σιλβέστερ Σταλόνε . Δεν τον κουνάει ούτε ανεμοστρόβιλος και καταφέρνει επικοινωνιακά να προσπερνάει και τις μεγαλύτερες δυσκολίες που του έχουν προκύψει .
Αλήθεια , αφου το προεδρείο της ποασυ ενδιαφέρεται αληθινά για την Αστυνόμευση και τα προβλήματα στη δημόσια ασφάλεια , όταν ο Τόσκας ανακοίνωσε τη διάλυση της Δ.ΕΛ.Τ.Α , είχε πάρει δημόσια θέση ; Με κάποια ανακοίνωση που να αποδοκιμάζει με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο τη συγκεκριμένη ενέργεια και να στηρίζει το προσωπικό της απο τις άδικες και καταιγιστικές συκοφαντικές δηλώσεις του Τόσκα ;
Απάντηση : Δεν έβγαλε την παραμικρή ανακοίνωση.
Οπότε , οποιαδήποτε μορφής αποδοκιμασία για τον Τόσκα απο μέρους τους είναι απλά γελοία , και το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποπροσανατολίζουν απο τα αληθινά προβλήματα της Δημόσιας Τάξης”.
___________

* Αστυνομικός, πρώην ΔΕΛΤΑ