Έκτωρ Κουφοντίνας: “Εφόσον ενοχλείστε, θα μπορούσα να κινηθώ νομικά, προτιμώ να αντιμετωπίζω πολιτικά το ζήτημα”

Ο Έκτορας Κουφοντίνας, επανέρχεται στα κοινωνικά δίκτυα και απευθύνει “διάγγλεμα” προς Τύπο, Δημοσιογράφους, Εισαγγελείς και τη διαχειρηστική ομάδα της Facebook, σημειώνει ότι “αντιμετωπίζω πολιτικά το ζήτημα” αν και “θα μπορούσα να κινηθώ νομικά”, επισημαίνει.

“Προς τον Τύπο, τους δημοσιογράφους, τους εισαγγελείς και το facebook.

Εφόσον ενοχλείστε, πλέον όχι μόνο από τις πράξεις αλλά και απ’ τις ίδιες τις ιδέες, τότε και εγώ με τη σειρά μου δεν μπορώ παρά να επισημάνω πως θα μπορούσα να κινηθώ νομικά -και το ξέρετε- εναντίον των ειδησιογραφικών σας μηχανισμών.

Όχι μόνο για τις δικές σας… “ανακρίβειες” (καθώς και τα διάφορα κοσμητικά επίθετα ορισμένες φορές), όσο κυρίως για τα σχόλια τα οποία φιλοξενείτε. Σχόλια το λιγότερο χυδαία κι εμετικά. Αυτά δεν φαίνεται να σας πειράζουν.

Δεν σκοπεύω να πράξω έτσι, όπως δεν το έκανα σε αναρίθμητες παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν, καθώς προτιμώ να αντιμετωπίζω πολιτικά το ζήτημα, όπως άλλωστε είναι.

Πάψτε όμως να παριστάνετε τους θιγμένους, με όσα γράφονται και δεν σας αρέσουν, ζητώντας την παρέμβαση του νόμου. Ειδάλλως να πείτε καθαρά ποια πολιτειακή αξία εκπροσωπείτε.

Θα τα “ακούτε”, θέλετε δεν θέλετε”, καταλήγει στο σχόλιό του ο Εκτορας, με την.. “ιδιότητα” του γιου κατάδικου αμετανόητου τρομοκράτη, που φέρει το επίθετο Κουφοντίνας, μετά τη δήλωση “αλληλεγγύης” στο Δημοσιογράφο Γιώργο Φιλιππάκη.

Fb_Έκτορας_Κουφοντινας