ΑΤ Εξαρχείων: Απόπειρα απόδρασης Αλβανού κακοποιού απέτρεψαν Αστυνομικοί

Επιχείρησε απόπειρα απόδρασης  μαζί με Αλγερινό συγκελίτη του, ο Αλβανός κρατούμενος, λιμάροντας τα κάγκελα του κρατητηρίου, όταν έγινε αντιληπτός από τους Αστυνομικούς.

Ο 27άχρονος Αλβανός κακοποιός και μέλος εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνται στην εμπορία ναρκωτικών ήταν αναμεσα στους δράστες της επίθεσης (05/02) σε βάρος ομοεθνή τους και απόπειρας αρπαγής της συντρόφου του, και παρέμενε κρατούμενος το Τμήμα Εξαρχείων.

Ήταν η παρατηρητικότητα των Αστυνομικών της Ασφαλειας που αντιλήφθηκαν την προσπάθεια του Αλβανού να αποδράσει (11/02- 18.10) από κοινού με Αλγερινο επίσης κρατούμενο.

Όπως διακριβώθηκε, ο 27άχρονος Αλβανός, είχε ληστέψει δικηγόρο

Αδιευκρίνιστο- υπό ποιες συνθήκες και από ποιόν, προμηθεύτηκαν τα κοπτικα εργαλεία- με λίμα και ψαλίδι επιχείρησαν να κόψουν το πλέγμα και τα εξωτερικα κάγκελα .

Εχει καταδικαστεί για σωρεία ληστειών και συμμετοχή σε βίαια επεισόδια. Τεσσερις φορές απελάθηκε και  πάντα επέστρεφε

Ο Αλβανός κακοποιός παρέμενε στα κρατητήρια του Τμήματος Εξαρχείων καθώς δεν είχε εκδοθεί- ακόμα – το φυλακιστήριο για τη μεταφογωγή του σε Σωφρονιστικό Κατάστημα.

Η απόπειρα απόδρασης που απετράπη τελευταία στιγμή, επαναφέρει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν Υπηρεσίες και Τμήματα  με εκλείψεις σε προσωπικό και την επιβάρυνσης στη φρούρηση των κρατητηρίων.