Εξάρχεια: Έγκλειστος στις φυλακές για διακίνηση ναρκωτικών, είχε διαρρήξει ΙΧΕ τέως Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτή της ΝΔ

Εξιχνιάστηκαν δεκαοκτώ κλοπές και διαρρήξεις οχημάτων, από το λαθρομετανάστη έγκλειστο στις Φυλακές, για διακίνηση ναρκωτικών στην πλατεία Εξαρχείων

Το δράστη διαρρήξεων – μεταξύ άλλων – στο αυτοκίνητο πρωτοκλασάτου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτή της Ν. Δ ταυτοποίησαν οι Αστυνομικοί της  Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. Ο 23άχρονος Αλγερινός λαθρομετανάστης , βρίσκεται ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης, για συμμετοχή σε σπείρα εννέα μελών που διακινούσε ναρκωτικά στην πλατεία Εξαρχείων.

Κατά την Αστυνομική έρευνα, εξακριβώθηκε η συμμετοχή του 23άχρονου λαθρομετανάστη από κοινού με έτερους συνεργούς του, σε συστηματικές κλοπές από αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών- και μέχρι στιγμής- εξιχνιάστηκαν δεκαοκτώ περιπτώσεις κλοπών. Μεταξύ των οχημάτων η διάρρηξη στο όχημα του Βουλευτή της ΝΔ Σίμου Κεδίκογλου σταθμευμένο στην περιοχή του Θησείου επί της οδού Ακάμαντος καθώς επίσης και του τέως Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος του 23άχρονου Αφγανού, για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.