“ΕΙΔΙΚΕΣ Υπηρεσίες – ΕΙΔΙΚΑ Διαλύονται”

Κειμένων γνώμης Αστυνομικού*

“Χαιρετίζω οποιαδήποτε ανακοίνωση συνδικαλιστικής παράταξης της πόλης μας η οποία με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, ιδιαίτερα για ζητήματα που είχα αναφέρει από το προηγούμενο καλοκαίρι, ίσως με λίγο πιο καυστικό τρόπο με αποτέλεσμα να παρεξηγηθώ και δυστυχώς τώρα, μετά από 10 μήνες, γίνονται πιο εμφανή από ποτέ.
Θα πρεπει να αντιληφθούμε ότι σε κάθε σωστή ενέργεια που γίνεται από οποιαδήποτε συνδικαλιστική παράταξη θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε το άδικο εναντίον των συναδέλφων μας.
Δυστυχώς σε οτιδήποτε ‘στραβό’ συμβεί σε κάθε υπηρεσία αυτός που την ‘πληρώνει’ είναι ο Αστυφύλακας (Αστυφύλακας, Αρχιφυλακας, Ανθυπαστυνομος)
Ήταν άδικο που το προηγούμενο καλοκαίρι διώχθηκαν χαμηλόβαθμοι συνάδελφοι από ειδικές υπηρεσίες προς άλλες διευθύνσεις..
Είναι άδικο που κάθε μήνα αποσπωνται χαμηλόβαθμοι συνάδελφοι από ειδικές υπηρεσίες σε τμήματα του νόμου μας,με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες αυτές να υπολειτουργούν έχοντας μάλιστα και διευρυμένες αρμοδιότητες.
Έχει βγει κάποιο Π. Δ. που να εξαιρεί τους αξιωματικούς από μεταθέσεις και αποσπάσεις ή θέλουν να μετατρέψουν τις ειδικές υπηρεσίες σε κλειστά κλαμπ ολίγων εκλεκτών;;

Υ.Γ. Ειδικές Υπηρεσίες στολίδια με πολλαπλές επιτυχίες μετατράπηκαν σε διαλυμένα μαγαζιά όπως άλλωστε και διάφορες άλλες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ
Υ.Γ.2. Μετά την πολύ εύστοχη ανακοίνωση των συναδέλφων αναμένω και την ανάλογη αντίδραση της ΕΑΥΘ προσδοκώντας άμεση επικοινωνία με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ και απόδοση ευθυνών για την μη τήρηση της οποιαδήποτε αναλογικότητας και μετατροπής του αστυφύλακα σε επαίτη…

* ΝΙΚΟΛΑΚΟΥΔΗΣ Νικόλαος
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ
Μέλος ΕΚΑ