Είδε τον ηλικιωμένο μέσα στον Εθνικό Κήπο να αυτοϊκανοποιείται και κάλεσε την Αστυνομία

Νεαρή Τουρκάλα εντόπισε τον  77χρονο, ο οποίος δε δημόσιο θέα επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα σε διερχόμενους πολίτες και αυτοϊκανοποιούταν, κάλεσε την Αστυνομία και προχώρησαν στη σύλληψή του

Η 22χρονη Τουρκάλα, ενώ έκανε βόλτα στον  Εθνικό Κήπο, το απόγευμα της Τετάρτης(02/06-20.00)  όταν διέκρινε τον ηλικιωμένο άνδρα να αυτοϊκανοποιείται σε κοινή θέα, επιδεικνύοντας παράλληλα τα γεννητικά του όργανα, ενώ στο χώρο υπήρχαν πολίτες μεταξύ των οποίων και ανήλικα παιδιά.

Η κινήσεις του υπέπεσαν στην αντίληψη της 21χρονης Τουρκάλας, η οποία απευθύνθηκε προς τον 77χρονο για να απομακρυνθεί και να ντυθεί ενώ τον απείλησε ότι θα καλέσει την Αστυνομία. Ο 77χρονος πρότεινε να προσφέρει χρήματα στην νεαρή Τουρκάλα προκειμένου να την αποτρέψει να καλέσει τις Αρχές και επιχείρησε να απομακρυνθεί από το χώρο. Η 21χρονη Τουρκάλα τον με μια ακόμα διερχόμενη γυναίκα ακινητοποίησαν τον 77χρονο και πλήρωμα της Άμεσης Δράσης προχώρησε στη σύλληψή του. Σε βάρος του ηλικιωμένου, σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο ηλικιωμένος ομολόγησε και παραδέχτηκε την πράξη του στους αστυνομικούς και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.