Έγκλημα στα Καλύβια: Σε ασήμαντη αφορμή αποδίδουν τα κίνητρα του δράστη στη δολοφονία του υπαλλήλου στο Κέντρο Υγείας

Σε ασήμαντη αφορμή αναζητούν τα κίνητρα του δράστη που διέπραξε τη δολοφονία του 60άχρονου υπαλλήλου στη Γραμματεία του Κέντρο Υγείας Καλυβίων, προπαραμονή Χριστουγέννων οι ερευνητές της Ασφάλειας Αττικής

Τα σκοτεινά κίνητρα του δράστη της δολοφονίας του 60άχρονου υπαλλήλου στη Γραμματεία του Κέντρο Υγείας Καλυβίων, προπαραμονή Χριστουγέννων αναζητούν οι αναλυτές ανθρώπινης συμπεριφοράς της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι έχουν αναλάβει να συνδράμουν στις έρευνες για τη εξιχνίαση της υπόθεσης. Ο δράστης όπως έχει προκύψει, αιφνιδίασε τον 60άχρονο ο οποίος δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Όπως σημειώνουν στο NantiaReport.gr, στον τρόπο ζωής και τη στάση ζωής του 60άχρονου υπαλλήλου της Γραμματείας στο Κέντρο Υγείας, δεν έχουν προκύψει, “σκιές”, καθώς «το θύμα, ήταν οικογενειάρχης, με ήσυχη ζωή». Με αυτά τα δεδομένα, εξετάζεται το ενδεχόμενο κίνητρο του δράστη να είναι απόλυτα προσωπικό και χωρίς να έχει αναπτύξει στο περιβάλλον του, τις σκέψεις του. Ενδεχομένως και ένα ασήμαντο τυχαίο περιστατικό μεταξύ δύο αγνώστων- δράστη και θύματος-, μέχρι και μια ανούσια αφορμή, μπορεί να ερέθισαν το θυμικό του δράστη ο οποίος έφτασε στο έγκλημα.

Από την προανακριτική έρευνα, και τις καταθέσεις που έχουν περιέλθει σε γνώση των Αρχών, εκτιμάται ότι στα κίνητρα του δράστη, της δολοφονίας, με το πιστόλι των 7,65 χιλιοστών, στον υπόγειο χώρο στάθμευσης του Κέντρου Υγείας Καλυβίων, δεν έχει αποκλειστεί το ενεχόμενο, ούτε ο 60άχρονος να μη γνώριζε τα κίνητρά του. Κατά την εξέταση υλικού από κάμερες στην ευρύτερη περιοχή, οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας, έχουν εντοπίσει ένα ύποπτο όχημα να απομακρύνεται από την περιοχή που βρίσκεται ο υπόγειος χώρος στάθμευσης την προπαραμονή των Χριστουγέννων, το οποίο εξετάζεται ως το μέσο διαφυγής του δράστη, τον οποίο αναζητούν για να τον ταυτοποιήσουν.