Καλύβια: Πυροβόλησαν μεσα στο όχημά του υπάλληλο του Κέντρου Υγείας

Άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν στο κεφάλι σε φονική ενέδρα υπάλληλο του Κέντρου Υγείας Καλυβίων στο χωρο στάθμευσης του νοσηλευτικού Ιδρύματος

Ο υπάλληλος της γραμματείας του Κέντρου Υγείας Καλυβίων είχε αφιχθεί, (22/12-08.00) προπαραμονή Χριστουγέννων, εισήλθε με το όχημά του στο υπόγειο πάρκινγκ και στάθμευσε το όχημα του.

Η απουσία του έγινε άμεσα αντιληπτή από τους συναδέλφους του, οι οποίοι και τον αναζήτησαν. Όταν εντόπισαν το όχημά του σταθμευμένο στον εσωτερικό χώρο του Κέντρου Υγείας ήταν νεκρός. Αν και ο θάνατός του αρχικά αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια στην αυτοψία στο χώρο προέκυψε ότι έφερε τρία τραύματα στον κρόταφο από πυροβόλο όπλο και απο το χώρο περισυνέλλεξαν τρεις κάλυκες.

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του θύματος ταυτοποιήθηκε στα στοιχεία 60άχρονου, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, κάτοικος Καλυβίων Αττικής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Κατά την αυτοψία στο χώρο από το κλιμάκιο της Διεύθυνσης των Εγκληματολογικών Ερευνών, στην ιχνηλάτηση οι Αστυνομικοί περισυνέλεξαν ευρήματα και απέστειλαν τα πειστήρια για βαλλιστική και εξερεύνηση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου οι αστυνομικοί εντόπισαν προσωπικά αντικείμενα, το πορτοφόλι και το κινητό του 60άχρονου, με την Αστυνομία να αποδίδει το έγκλημα σε ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφόρων, καθώς δεν προκύπτουν ενδείξεις για ληστεία.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν περισυλλέξει βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να προσδιορίσουν την διαδρομή που ακολούθησε το θύμα κατά την μετάβαση του στην εργασία του, καθώς και την διαδρομή διαφυγής των δραστών.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, της Ασφάλειας Αττικής.