Έγκλημα στα Καλύβια: Προφυλάκιση για τον εμμονικό δολοφόνο του 60χρονου γιατί πίστευε ότι του έκαναν.. μάγια

Με την ολοκλήρωση της απολογίας του στην Ανακρίτρια, ο 32χρονος επανέλαβε όσα είχε υποστηρίξει στην προανακριτική απολογία του σε ομολογία και άκουσε την απόφαση προφυλάκισή του

Ο 32χρονος καθ ομολογίαν δράστης, του 60χρονου υπαλλήλου του Κέντρου Υγείας Καλυβίων (22/12 2020) απολογήθηκε (06/05) στην Ανακρίτρια. Ενώπιόν της, ομολόγησε όσα διέπραξε και τη διαδρομή μέχρι τη σύλληψή του και υποστήριξε ότι πίστευε ότι με τη δολοφονία θα απελευθερωνόταν.

Ο εκ των συνηγόρων του 32χρονου Μιχάλης Φράγκου, σε δήλωσή του δήλωσε προς τους δημοσιογράφους, «Ομολόγησε την πράξη του. Ήταν ειλικρινής. Ζήτησε συγγνώμη καθώς έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί το λάθος του. Θεωρούσε ότι κινδυνεύει ζωή του από τα μάγια και ότι με αυτό τον τρόπο θα ελευθερωθεί Επειδή υπάρχουν ψυχολογικά προβλήματα ζητήσαμε να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη.»

Ενώ ο έτερος συνήγορος του κατηγορούμενου Γιώργος Γιάνναρος, επεσήμανε, « Είναι εδραιωμένη πλέον η πεποίθησή μας ότι πρόκειται για ένα άτομο βαρύτατα διαταραγμένο ψυχικά και διανοητικά. Κι αυτό δεν είναι ένας όψιμος ισχυρισμός μας καθώς αφενός δεν είχε κίνητρο για την πράξη αφετέρου προέρχεται από ένα οικογενειακό περιβάλλον όπου ο πατέρας του δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του όταν ήταν 14 ετών».