Έγκλημα Πετράλωνα: Στον Ανακριτή ο βαφτισιμιός- δράστης της δολοφονίας του νονού του- Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες στη χωματερή

Στον Ανακριτή έχει παραπεμφθεί ο 21άχρονος καθ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του νονού του στα Πετράλωνα, ενώ οι έρευνες των Αρχών στο ΧΥΤΑ Ανω Λιοσίων δεν έχουν αποφέρει αποτέλεσμα για τον εντοπισμό του πτώματος ή μελών του 52άχρονου θύματος

Μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε ο 21άχρονος Αλέξανδρος, με την σε βάρος του ποινική δίωξη που άσκησε ο Εισαγγελέας, για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας, ενώπιον του 12ου τακτικού Ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί (03/01) ο 21άχρονος καθ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 52άχρονου νονού του, μέσα στο διαμέρισμά τους, στην οδό Πανδώρου στα Πετράλωνα.
Ο 21άχρονος, φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του 52άχρονου νονό του, στη συνέχεια όπως περιγράφει τεμάχισε το πτώμα και το απέρριψε σε κάδους στην περίμετρο του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε με τη μητέρα του στο οποίο φιλοξενούσαν και το θύμα.

«..Χτυπούσε τη μητέρα μου. Δεν το άντεχα αυτό. Άλλη μια φορά σκέφτηκα να τον σκοτώσω, αλλά το έκανα τώρα. Δύο το κάναμε. Δεν το έκανα μόνος μου. Εγώ και ο «κακός» μου εαυτός», φέρεται να έχει αναφέρει στην προανακριτική απολογία τους στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. «Τον σκότωσα την ώρα που ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και κοιμόταν. Η μητέρα μου ήταν σε άλλο δωμάτιο και δεν κατάλαβε το παραμικρό. Τεμάχισα το πτώμα και το έβαλα σε τέσσερις σακούλες σκουπιδιών, τις οποίες πέταξα σε κάδο απορριμμάτων» φέρεται να υποστηρίζει ο 21άχρονος.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος, ο ποίος αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας, υπέδειξε το σημείο στο πατάρι του διαμερίσματος στο οποίο είχε αποκρύψει το μπαλτά με τον οποίο είχε διαπράξει το έγκλημα. Ωστόσο, παρά τις έρευνες για το πτώμα ή μέλη του 52άχρονου θύματος, στους κάδους και το ΧΥΤΑ Ανω Λιοσίων, δεν έχουν προκύψει ευρήματα. Από τη σύλληψή του ο 21άχρονος Αλέξανδρος, παραμένει κρατούμενος στον 7ο όροφο της Ασφάλειας Αττικής, οι Αστυνομικοί περιγράφουν ότι είναι ήρεμος κατά την κράτησή του, ενώ το μόνο που έδειξε να τον ενοχλεί ήταν το λάθος στην ηλικία του, σε τηλεοπτικό ρεπορταζ με αναφορά στο έγκλημα των Πετραλώνων.