Πετράλωνα: Ισχυρίζεται ότι δολοφόνησε το νονό του κι απέρριψε το πτώμα του σε κάδο απορριμάτων

Άτομο με έντονα ψυχολογικά προβλήματα ισχυρίζεται ότι διέπραξε τη δολοφονία του νονού του, με τον οποίο διέμεναν στο ίδιο διαμέρισμα.

Η απουσία για μια ακόμα ημέρα το πρωί του Σαββάτου (28/12) του 50άχρονου προκάλεσε ανησυχία σε φίλους του καθώς δεν εμφανίστηκε στο καφενείο όπως συνήθιζε ενώ δεν είχε ενημερώσει για επικείμενο ταξίδι και απουσία του, και τον αναζήτησαν στο διαμέρισμα όπου διέμενε σε πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Πανδώρου και Αιολίδας, στα Πετράλωνα, στο διαμέρισμα της κουμπάρας του, η οποία είναι ρακοσυλλέκτρια και διαμένει με τον 21ετών γιο της και βαφτισιμιό του . Ο νεαρός φέρεται να παρουσιάστηκε ενώπιον τους με εμφανή αιματηρά εντυπώματα στα ρούχα του, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του νονού του, και στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία .

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, ως δράστης εξετάζεται ο ηλικίας 21ετών βαφτισιμιός του 50άχρονου, ο οποίος αντιμετωπίζει  σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και υποστηρίζει ότι τραυμάτισε -πριν από δύο ημέρες- θανάσιμα με μαχαίρι και στη συνέχεια απέρριψε το πτώμα του 50άχρονου νονού του, σε κάδο απορριμάτων.

Από τα όσα φέρεται να υποστήριξε  στους Αστυνομικούς, ο 21άχρονος διέπραξε τη δολοφονία του 50άχρονου  την Πέμπτη (26/12) και απέρριψε το πτώμα του σε κάδους απορριμμάτων. Ωστόσο η καθαριότητα του Δήμου έχει προχωρήσει δύο φορές σε άδειασμα των κάδων χωρίς να έχει εντοπιστεί το πτώμα του 50άχρονου ενώ ο 21άχρονος δεν είναι σε θέση να δώσει λεπτομέρειες για το σημείο που όπως ισχυρίζεται απέρριψε το νεκρό σώμα.

Έρευνα σε κάδους της περιοχής διενεργεί η Αστυνομία

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτη καφενείου της περιοχής, φέρεται να συνάντηση την κουμπάρα του 52άχρονου- μητέρα του 21άχρονου – και σε ερώτησή του, όπως ανέφερε ο ίδιος είχαν ολιγόλεπτη συζήτηση, «έλειπε δυο ημέρες, δεν τον είδα χθες πρωί στο μαγαζί, ανησύχησα πήγα και χτύπησα το κουδούνι. Ρώτησα  τον 21άχρονο τι συνέβη και μου απάντησε: ”αυτός θα κάνει τη ζωή του και εμείς τη δίκη μας”. Ρώτησα τη γυναίκα τι συνέβη και μου είπε: ”ξέρω ‘γω μάλλον θα τον σκότωσε”», ωστόσο κάνει δεν έλαβε σοβαρά τις διατυπώσεις τους.

Στο σημείο μετέβη αρχικά πλήρωμα της Αμεσης Δράσης ενώ κλήθηκε η Ασφάλεια και κλιμάκιο της ΔΕΕ. Ύστερα από έρευνα των Αστυνομικών, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε αργά το βράδυ τςη Πέμπτης ξημερώματα (27/12) τον 21άχρονο να απορρίπτει σακούλα σε κάδο σκουπιδιών ενώ οι Αστυνομικοί συνεχίζουν να ερευνούν κάδους απορριμάτων για το πτώμα του 50άχρονου, καθώς κατά την αυτοψία στο διαμέρισμα, το κλιμάκιο της ΔΕΕ εντόπισε  αιματηρά ευρήματα και πειστήρια που παραπέμπουν σε τεμαχισμό του.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας και αναμένεται (29/12) ο 21άχρονος να γίνει μεταγωγή του για την απολογία του.