Πετράλωνα: Έγκλημα χωρίς πτώμα, με την ομολογία του βαφτισιμιού του, οι έρευνες στη χωματερή

Οι Aστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, επιχειρούν να εξιχνιάσουν το έγκλημα, χωρίς πτώμα, με την υπόθεση στα Κάτω Πετράλωνα να εξελίσσεται σε θρίλερ.

Σαρώνουν τη χωματερή Άνω Λιοσίων οι Αστυνομικοί του Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, για ευρήματα που θα οδηγήσουν στον 52άχρονο άνδρα τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από την περασμένη Πέμπτη (26/12), με τον 21άχρονο βαφτισιμιό του να ισχυρίζεται ότι δολοφόνησε, τεμάχισε και απέρριψε σε κάδους απορριμάτων το πτώμα του νονού του.

Υλικό που έχουν στην διάθεσή τους οι αστυνομικοί από κάμερες, εγκατεστημένες στην περιοχή, έχει καταγραφεί τα ξημερώματα της Παρασκευής ο 21άχρονος, να πετάει σε κάδο σκουπιδιών σακούλα, χωρίς ωστόσο να είναι ευδιάκριτο το περιεχόμενο ενώ και ο ίδιος λόγω των σοβαρών προβλημάτων ψυχικής υγείας, δεν είναι σε θέση να περιγράψει με ακρίβεια τα πραγματικά γεγονότα.

Οι Αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα σε κάδους στην ευρύτερη περιοχή των Πετραλώνων, χωρίς να έχουν εντοπίσει το πτώμα ή το μαχαίρι με το οποίο όπως ο 21άχρονος καθ’ ομολογίαν δράστης, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και υποστήριξε στους Αστυνομικούς, ότι διέπραξε τη δολοφονία του 52άχρονου την Πέμπτη (26/12) και στη συνέχεια απέρριψε το πτώμα του σε κάδους απορριμμάτων. Όπως σημειώνεται, η καθαριότητα του Δήμου έχει προχωρήσει δύο φορές σε άδειασμα των κάδων χωρίς να έχει εντοπιστεί το πτώμα του. Η έρευνα των Αστυνομικών έχει μεταφερθεί στη χωματερή Άνω Λιοσίων, χωρίς ωστόσο να έχει αποφέρει αποτελέσματα στην αναζήτηση του 52χρονου ή του διαμελισμένου πτώματός του, καθώς όπως επισημαίνεται μετά το άδειασμα του κάδου, κάθε φορά ακολουθεί επιχωμάτωση, ενώ ούτε ο ίδιος δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Ο 21άχρονος, διέμενε με τη ρακοσυλλέκτρια μητέρα του, η οποία επίσης αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας, και μετά την κατάθεση της και την εξέταση της από ψυχιάτρους, διατάχθηκε ο εγκλεισμός της στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς». Στην κατάθεση της ισχυρίστηκε ότι ο γιος της, της ζήτησε την περασμένη Πέμπτη να φύγει για λίγο από το σπίτι «γιατί είχε κάτι να τακτοποιήσει με το νονό του» και όταν γύρισε, υποστηρίζει της ανέφερε ότι τον σκότωσε, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το περιστατικό στις Αρχές.

Τα τελευταία χρόνια, φιλοξενούσαν στο διαμέρισμά τους στα Πετράλωνα, τον 52άχρονο κουμπάρο της και νονό του 21άχρονου. Περίοικοι περιγράφουν τον 52άχρονο ως άνθρωπο που κυκλοφορούσε ατημέλητος, με άλλες μαρτυρίες να τον αναφέρουν σε συνεχή κατάσταση μέθης. Ωστόσο η  διήμερη απουσία του από το καφενείο, προκάλεσε το ενδιαφέρον του ιδιοκτήτη και θαμώνων του καφενείου στο οποίο σύχναζε, και τον αναζήτησαν στο διαμέρισμα της οδού Πανδώρου 9 στα Πετράλωνα. Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτη καφενείου της περιοχής, φέρεται να συνάντηση την κουμπάρα του 52άχρονου- μητέρα του 21άχρονου – και σε ερώτησή του, όπως ανέφερε ο ίδιος είχαν ολιγόλεπτη συζήτηση, η οποία φέρεται να σχολίασε, »ξέρω ‘γω μάλλον θα τον σκότωσε»», ωστόσο κάνει δεν έλαβε σοβαρά τις διατυπώσεις της.

Στο διαμέρισμα το κλιμάκιο της ΔΕΕ και της Σήμανσης εντόπισαν αιματηρά ίχνη και ευρήματα που παραπέμπουν σε τεμαχισμό, σε τρία δωμάτια και σε κουβέρτες, με τα ευρήματα να έχουν μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια. Ωστόσο εκτός από τη μαρτυρία του 21χρονου, χωρίς ωστόσο να αποδίδει αίτια για τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα, ενώ δεν υπάρχει και κανένα άλλο εύρημα ως πειστήριο κατά την αστυνομική προανάκριση.

Ο 21άχρονο, έχει συλληφθεί και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα για τη Δευτέρα (30/12), ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, με τις έρευνες σε πλήρη εξέλιξη.