Εγκλεισμό σε Ψυχιατρικό Ίδρυμα ζήτησε ο Εισαγγελέας- Τρεις νεες καταγγελίες γονέων για την 55άχρονη

Με εντολή Εισαγγελέα ορίσθηκε η προσωρινή μεταφορά της 55άχρονης η οποία συνελήφθη ύστερα από καταγγελίες γονέων ότι πλησίαζε και προκαλούσε αμυχές στα νήπια παιδιά τους μέσα σε εμπορικα κέντρα των νοτίων προαστίων στο Δρομοκαΐτειο.

Με τρεις νέες καταγγελίες γονέων για επιθέσεις οι οποίες δεν είχαν καταγγελθεί στην ΕΛΑΣ, η διερεύνηση της υπόθεσης για την 55άχρονη Αθηνά Καμπόλη από τα Λιόσια η οποία πραγματοποιούσε επιθέσεις σε νήπια και τους προκαλούσε αμυχές.

Ωστόσο οι γιατροί στο Δημόσιο Ψυχιατρείο “Δρομοκαΐτειο” που εξέτασαν με Εισαγγελική παραγγελία την 55άχρονη Αθηνά Καμπόλη, έκριναν ότι χρειάζεται να παραμείνει σε νοσηλεία καθώς διέγνωσαν ότι “πάσχει από συναισθηματικές διαταραχές, παρουσιάζει λογόρροια και χαλαρό ειρμό σκέψης, ενώ δεν προσδιορίζονται τα συναισθήματά της”.

Ποινική δίωξη για απρόκλητες σωματικές βλαβες και αντίσταση κατά της αρχής ασκήθηκε σε βάρος της 55άχρονης

Συμφωνα με τα καταγγελόμενα, η Αθηνά Καμπόλη μαυροφορεμένη, προσεγμένη στην εμφάνιση της με τα ξανθά μαλλιά της περιποιημένα, πλησίαζε κι έπεφτε εσκεμμένα επάνω στα νήπια, ζητώντας συγνώμη και προκαλούσε αμυχές στα μωρά τους τα οποία σπάραζαν στο κλάμα. Ωστόσο η ίδια αρνείται τις κατηγορίες κι εξέφρασε πρόθεση να μηνύσει τους γονείς που την κατήγγειλαν.

Η 55άχρονη παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο (19/06) ωστοσο πήρε προθεσμία μιας ηνερας (20/07). Οταν οι Αστυνομικοί την ενημέρωσαν ότι θα κρατηθεί, ζήτησε «μια χάρη να δικαστεί σήμερα χωρις δικηγόρο γιατι στα κρατητήρια είναι απαίσιες οι συνθήκες».

Η ΑΘωμά Καμπόλη μετά την αναβολή της δίκης της στο αυτόφωρο, φέρεται να υποστήριξε, «Σας παρακαλώ δεν έχω κάνει τιποτα. Με κατηγορούν άδικα. Χαιδευα τα μωράκια, δεν τα ακούμπησα. Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Ειχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικα κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Μου προκάλεσαν μελανιες στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν εχω πειράξει», ισχυρίστηκε πριν την αναβολή της δίκης της.

Η 55άχρονη πρόκειται να παραμένει νοσηλευόμενη μέχρι τον προσδιορισμό της δικασίμου.