Αίγιο: Ανήλικος μαχαίρωσε Αστυνομικό στο στήθος – Καταδίωξη με πυροβολισμούς

Καταδίωξη στο Αίγιο με το 15άχρονο δραστη, να εχει μαχαιρώσει στο στήθος Αστυνομικό, ο οποίος μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.
wp-1459196904907.jpg

Στον παράδρομο της Σελινούντος πίσω από τη Ρήγα Φερραίου (κοντά στον κόμβο Κορίνθου) σχεδόν μιάμιση ωρα μετα τα μεσάνυχτα  (30/08-01.30) δύο 15χρονοι αρνήθηκαν αστυνομικο έλεγχο ακολούθησε καταδίωξη με τον εναν ανηλικο να τραυματιστεί με μαχαιρι τον Αστυνομικό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δύο νεαροί επέβαιναν σε δίκυκλο, με τον Αστυνομικό να τους κανει σημα για ελεγχο. Κοντά στον κόμβο της Κορίνθου, ο Αστυνομικός κατα τη στάθμευση του υπηρεσιακου οχήματος ανοιξε την πόρτα με τους νεαρους να τον τραυματιζουν στο κεφαλι. Ο ενστόλος, ωστόσο, συνέχισε την καταδίωξη  και ενω τους προσέγγισε, ο συνοδός (ανηλικος) αναβατης του δικύκλου με μαχαίρι τραυματισε στο στήθος τον αστυνομικό. Αν και αιμόφυρτος, ο Αστυνομικός, εκανε χρηση του υπηρεσιακού του όπλου και πυροβόλησε στον αερα, ώστε να εκφοβίσει τους νεαρούς που επιχειρούσαν να διαφύγουν.

Διερχόμενος πολίτης, ο οποιος αντιλήφθηκε την καταδιωξη, ακινητοποίησε τον οδηγό του δικύκλου- τον οποιο στη συνέχεια παρέδωσε στους Αστυνομικούς οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψη του- ωστόσο ο δεύτερος νεαρός διέφυγε και αναζητείται.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο του Αιγίου και ακολούθως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.