Ανησυχία στην ΕΛΑΣ, για «θερμό» φθινόπωρο στα Εξάρχεια

Ο ξυλοδαρμός του Διοικητή της Τροχαίας Αθηνών και οι συνεχιζόμενες επιθέσεις με αυτοσχέδιες μολώτοφ κατά Αστυνομικών προκαλεί εντονη ανησυχία στους επιτελεις της ΕΛΑΣ 
IMG_20151208_152102

Εντονο προβληματισμό εχουν προκαλέσει στους Αξιωματικούς του Επιτελείου της ΕΛΑΣ, τα εντεινομενα επεισοδια απο ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου, το αμεσψς επόμενο διαστημα.

Στο πληροφοριακό δελτίο της Λρατικής Ασφαλειας, υπαρχουν αναφορες συμφωνα με τις οποιες αναμένεται απο τον επομενο μηνα να κλιμακωθούν σε εκταση και ενταση επεισόδια με απρόβλεπτες συνέπειες.

Συνδιαστικα οι Αξιωματικοί της Κρατικής Ασφάλειας αναφερονται εκτενως στα επεισόδια τα οποια οργανωμένες ομάδες αντιεξουσιαστών προκαλούν στα Εξάρχεια. Εντονη ανησυχια προκαλεί και ο ξυλοδαρμός ξυλοδαρμός του διοικητή Τροχαίας Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας (29/08).

«Ειναι εμφανης η πρόθεση οργανωμένων ομάδων του αντιεξουσιαστικού χώρου καθως και οι έντονες ζυμώσεις στις ομαδες των Εξαρχείων. Η δολοφονική απόπειρα σε βαρος των δυο Αξιωματικών της ΕΛΑΣ δείχνει την προδιαθεση που έχει καλλιεργηθεί το τελευταίο διάστημα ακόμα και μεσα στους θερινούς μηνες. Εντοπιζεται εκτος απο τους νεαρούς οι επικεφαλής ομαδων του αντιεξουσιαστικού χωρου, εχουν περάσει στη στρατολόγηση ακόμη και νεαρών προσφύγων και μεταναστών μεσα στους χωρους που τους παρεχουν στεγη και διαμονή. Εχει παρατηρηθεί η πρόθεση ομάδων που προσδιοριζονται στον αντιεξουσιαστικο χωρο σε στοχευμενες βιαιες επιθεσεις σε βαρος του ενστολου προσωπικού, πρακτική που μας ανησυχεί ιδιαίτερα» σημειώνει Ανώτατος Αξιωματικός της ΕΛΑΣ στο nantiareport.gr.