“Με €50-100 προμηθεύεται το “χαρτάκι”-πλαστό φυσικά- και γίνεται νόμιμος μεχρι να φτάσει στην πύλη του Λιμανιού”|ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγελία για πλαστά έγγραφα της Υπηρεσίας Ασύλου σε λαθρομετανάστες αιτούντες άσυλο με την ελεύθερη μετακίνηση τους στα Κέντρα κράτησης και τα Hot spot των νησιών..

FB_IMG_1472536737642Ακολουθεί το κειμενο καταγγελια, οπως μας ενημερώνει αναγνώστης του nantiareport.gr:

“Συνεχίζοντας να γεμίζει η χώρα κάθε λογής εισαγώμενους εγκληματίες και δημιουργώντας συνθήκες που ευνοούν την παρανομία και την ασυδοσία, εδώ και ένα δίμηνο περίπου, οι διαταγές που έχουν οι Λιμενικές και Αστυνομικές Αρχές είναι ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΛΟΥ” ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
Τα hotspots ως ανοιχτές δομές λειτουργούν ως… αλλά δημόσια Πανεπιστήμια (τού εγκλήματος), αφού όποιος θέλει μπαίνει, όποιος θέλει βγαίνει και κανείς δεν επεμβαίνει!

Με 50 έως 100 ευρώ λοιπόν, ο κάθε ενδιαφερόμενος προμηθεύεται το “μαγικό” χαρτάκι, πλαστό φυσικά, και ξαφνικά γίνεται νόμιμος, μέχρι να φτάσει στην πύλη του Λιμανιού!

Γιατί η Υπηρεσία Ασυλου καθυστερεί τόσο πολύ και ΔΕΝ δινει τα νόμιμα έγγραφα, μήπως είναι διαταγή ;;;; Αλλά και σε ποιον να τα δώσει ;;;; δικαιούται άσυλο ο Πακιστανός;;;; Ο Μπαγκλαντεσιανος;;;; όχι βέβαια, αφού οι χώρες τους ΔΕΝ είναι σε εμπόλεμη κατάσταση, για να μπορούν να χαρακτηριστούν ως “πρόσφυγες”.

Το πρόβλημα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, αφού ακόμα κι όταν τους συλλαμβάνουν, ο Εισαγγελέας τους αφήνει ελεύθερους κι έτσι, κάθε μέρα είναι όλο και περισσότεροι!

ΤΙ θα γίνει ;;;;;; Ποιος θα πάρει την ευθύνη;;;;; Ποιος αναλώσιμος Λιμενικος ή Αστυνομικός θα μπλέξει ;;;;; ΓΙΑΤΙ απεστάλησαν ασπίδες και κράνη στις Μονάδες τού Λιμενικού στο ανατολικό Αιγαίο ;;;; Ποιός θα σηκώσει χέρι ;;;;; Για να έχει μετά την τύχη τού Αστυνομικού από την Κω, που βγήκε πέρσι σε διαθεσιμότητα;;;;;; βασικά … καληνύχτα Ελλάδα!”