“Ευτυχώς κέντρο που δεν πάθαμε τίποτε! Μόνοι είμαστε σήμερα”..

“Νεκρωσαν” οι επικοινωνίες του Κέντρου της Αμέσης Δράσης με τα πληρώματα νυχτερινής βάρδιας. Καταδίωξη χωρίς ενισχυτική για πλήρωμα της Άμεσης Δράσης.

Πλήρωμα της Άμεσης Δράσης εντόπισε δικυκλο (02/12-01.45) το οποίο από τον τερματικό προέκυπτε να απασχολεί. Το πλήρωμα του δικύκλου, ξεκίνησε καταδίωξη, και επιχείρησε να ενημερώσει το Κέντρο της Άμεσης Δράσης. Μάταια -όπως αποδείχθηκε – καθώς οι επικοινωνίες είχαν .. “νεκρώσει” με το διαβιβαστή να μη ακούει ούτε να ακούγεται επομένως ούτε να μπορεί να συντονίσει τα πληρώματα να συνδράμουν τους συναδέλφους τους. Το πλήρωμα της Άμεσης Δράσης συνέχισε μόνο του την καταδίωξη με τους αναβάτες του δικυκλου να το εγκαταλείπουν στο ύψος της Φιλολάου στο Βύρωνα .

Οι δύο αναβάτες, με μαύρα ρούχα κουκούλες και σακίδια πεζή επιχειρήσαν να διαφεύγουν κι επιβιβάστηκαν σε ΤΑΧΙ ενώ οι Αστυνομικοί τους ακολουθούσαν επίσης έχοντας σταθμεύσει το υπηρεσιακό δικυκλο τους.

Πληρώματα που αντιλήφθηκαν την καταδίωξη κινήθηκαν σε συνδρομή του πληρώματος έχοντας στο…”περίπου” το χώρο που είχαν κινηθεί οι συνάδελφοί τους καθώς δεν είχαν καμία ενημέρωση .

Σύμφωνα με πληροφορίες του nantiareport.gr μέλος του πληρώματος που ενήργησε την καταδίωξη στην προσπάθεια του να επικοινωνήσει με το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, και να λάβει εντολές, με έντονη ενόχληση απευθύνθηκε στο διαβιβαστή, “Ευτυχώς κέντρο που δεν πάθαμε τίποτε! Μόνοι είμαστε σήμερα”..

Πηγές ενημέρωσης του nantiareport.gr ανέφεραν ότι για περισσότερο από μιάμιση ώρα είχε νεκρώσει ο κεντρικός και ο βορειοανατολικός τομέας, με τις επικοινωνίες μόνο στο δυτικό τομέα θετοντας σε κίνδυνο ζωής το ένστολο προσωπικό καθώς στο ενδεχόμενο να υπάρχουν συμβάντα σε εξελιξη και να μην υπάρχει επικοινωνία ήταν πραγματικό περιστατικό και όχι άσκηση ετοιμότητας ….