Λέσβος: Αλγερινός από το Κέντρο Κράτησης στη Μόρια, αποπειράθηκε να βιάσει φοιτήτρια μεσα στο διαμέρισμά της

Αλγερινός λαθρομετανάστης, αποπειράθηκε να βιάσει 22άχρονη στη Λέσβο. Διαβιούσε στην δομή της Μόριας και εισέβαλε με τη βία στο διαμέρισμα της νεαρής φοιτήτριας.

Χτύπησε την πόρτα του διαμερίσματος στο οποίο διαμένει η 22άχρονη φοιτήτρια, σε πολυκατοικία στο κέντρο της Μυτιλήνης και όταν άνοιξε- θεωρώντας πως είναι υπάλληλος διανομής φαγητού κατ’ οίκον- εισέβαλε στο διαμέρισμά της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής φοιτήτριας του Πανεπιστημιου Αιγαίου, στην Αστυνομία, το βράδυ της Τετάρτης (30/11), εμφανίστηκε ο Αλγερινός,  ο οποιος εισέβαλλε στο σπίτι και με τη χρήση σωματικής βίας αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Προσποιούμενος το “ντελιβερά” εισέβαλλε στο σπίτι της 22άχρονης και με χρήση σωματικής βίας αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Οι γείτονες της φοιτήτριας άκουσαν τις εκκλήσεις της σε βοήθεια και κινητοποιήθηκαν τρέποντας τον Αλγερινό λαθρομεταναστη σε φυγή.

Ο Αλγερινός, συνελήφθη (01/12) και οπως διακριβώθηκε πρόκειται για 23άχρονο λαθρομεταναστη ο οποίος διαβιούσε στο Κέντρο Κράτησης στη Μόρια της Λέσβου και είχε υποβάλλει αίτημα ασύλου, ως.. “πρόσφυγας”, το οποίο εκκρεμούσε.

Ο δράστης κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού της 22άχρονης φοιτήτριας, παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.