ΕΔΕ στους Αστυνομικούς της ΔΡΑΣΗ για τη νυχτα με την τραβεστί

Αντιδράσεις εχει προκαλέσει στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ η συμπεριφορά των Αστυνομικών της ΔΡΑΣΗ οι οποίοι κατέγραφαν με bodycam τη “ροζ επίδειξη” από τραβεστί

Τα μέλη της ομάδας ΔΡΑΣΗ σε υπηρεσία στην περιοχή των Εξαρχείων χαριεντίζοναι με τραβεστί, σε έκδηλα μεγάλη οικειότητα με τους Αστυνομικούς και σε δημόσια θέα καταγράφουν με bodycam τη … ροζ επίδειξη οπισθιών της. Το περιστατικό έχει σημειωθεί δύο σχεδόν  εβδομάδες νωρίτερα και άμεσα απο το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ έχει διαταχθεί ΕΔΕ σε βάρος τους.

Αστυνομικοί κύκλοι υψηλόβαθμων της Κατεχάκης, εεκφράζουν την έντονη ενόχληση και η θέση τους είναι απόλυτη για αμείλικτη αντιμετώπιση από την ηγεσία προκειμένου να μην επαναληφθούν ανάλογα περιστατικά.
Από την πλευρά τους ομόβαθμοί τους, και υπηρετούντες σε άλλες υπηρεσίες δηλώνουν την έντονη ενόχλησή τους, καθώς όπως σημειώνουν με αφορμή το βιντεοληπτικό υλικό που δημοσιοποίησε το NantiaReport.gr, ωστόσο μεταξύ Αστυνομικών υποστηρίχθηκε η εκδοχή της “πλάκας” ενώ χαρακτήρισαν το περιστατικό “χωρίς ουσία”.
Τελικά η νεοσύστατη ομάδα ΔΡΑΣΗ, μάλλον δείχνει να ακολουθεί τα «πατήματα» της ΔΕΛΤΑ η οποία μέχρι την κατάργησή της, στελέχη της είχαν κατηγορηθεί για ακραίες και επίμεμπτες συμπεριφορές ενώ εκκρεμούν και δικάσιμοι μετά από μηνύσεις πολιτών .