Σχηματάρι: Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με εναν νεκρό και τρείς τραυματίες

Θανατηφόρο τροχαίο στο 65o χλμ της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Σχηματαρίου στο ρεύμα προς Λαμία

UpDate (22/06-17.30) Νεκρός ανασύρθηκε ο 63άχρονος οδηγός του φορτηγού, Νίκος Σαρρής. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, Γιάννης Χαντζηδήμος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Θανατηφόρο τροχαιο δυστύχημα με έναν νεκρό κα τρεις τραυματίες οδηγούς στην ΕΟ Αθηνών Λαμίας στο ύψος του Σχηματαρίου. Ο οδηγός  του φορτηγού της εταιρείας «Ντελόπουλος» οδηγούσε εμφορτο σωλήνες με προορισμό το Βόλο. Οι σωλήνες μερατοπισθηκαν με τον οδηγό να χάνει το  έλεγχο και αφού προσέκρουσε αρχικά με σταθμευμένο αυτοκίνητο στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης στη συνέχεια καρφώθηκε σε τσιμεντένια κολόνα.

Οι σωλήνες “αδειασαν” στο οδόστρωμα, ενώ και δεύτερο φορτηγό που ακολουθούσε, στην προσπάθειά του να  αποφύγει το προπορευόμενο έπεσε πάνω σε κολόνα, χωρίς να τραυματιστεί ο οδηγός.

Στο σημείο του δυστυχήματος μετέβησαν κλιμάκια της Πυροσβεστικής και διασώστες για τον απεγκλωβισμό, ενώ προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος, διενεργεί το Τμήμα Αυτοκινητοδρόμων Αφιδνών .