“Έχει ηθική ευθύνη να μην αγνοεί ότι ο κοσμάκης υιοθετεί τα “ινδάλματά” του και τα εξιλεώνει από αξιόποινες και ανήθικες πράξεις”

Με το ρητορικό ερώτημα, «Σφάζεστε για Σφακιανάκη», μετά τα σχόλια  αμέριστης συμπαράστασης στον λαϊκό τραγουδιστή, ο Νίκος Μαστοράκης επανέρχεται και κάνει τον παραλληλισμό όσων υποστηρίζουν το ίνδαλμά τους, «σαν τα ανεγκέφαλα κοριτσάκια που γράφουν ερωτικά γράμματα σε καταδικασμένους Serial killers»

«Ανάμεσα στα πολλά και ποικιλόχρωμα σχόλια που πηρέ η προηγούμενη ανάρτησή μου, υπήρξαν και κάποια που δήλωναν αμέριστη συμπαράσταση στον τραγουδιάρη Νότη. Λες και τον αδίκησε η άτιμoς κενωνία για να τον διώξει με πλαστές κατηγόριες όπλο- τεϊζερ- κοκαϊνοκατοχής. Ακούστηκαν από τον Κούγια και τους συμπάσχοντες, τέρατα. Ότι η κόκα τυχαία βρέθηκε στο τσαντάκι του. Ότι κάποιος “καλλιτέχνης” από τους πολλούς που “μετέφερε” στο όχημά του ο τραγουδιάρης το ξέχασε εκεί. Πως η “μαύρη” Μπερέτα με 16 σφαίρες στη γεμιστήρα είχε άδεια (ενώ δεν είχε) και ότι το πιστόλι το είχε ο τραγουδιάρης για να μεταφέρει μεγάλα ποσά (!!) δηλαδή η μια παρανομία για να υποστηρίζει την άλλη.
Οι “συμπάσχοντες” που επιχείρησαν να αρθρογραφήσουν στη σελίδα μου υπερ πίστεως και Νότη, ξέχασαν ότι ο τραγουδιάρης έχει ένα όχι και τόσο αγαστό παρελθόν. Να θυμίσω μόνο ότι υπήρξε θαυμαστής της ΧΑ και του Κασιδιάρη, άρα οπαδός εν δυνάμει εγκληματικής οργάνωσης, ότι ενώ εκφραζόταν μονίμως με ευτελιστικούς χαρακτηρισμούς για τους Αλβανούς, πήγε στα Τίρανα για συναυλία (όπου και γιουχαΐστηκε) και ότι και το ποινικό του παρελθόν δεν είναι καθόλου ρόδινο.
Και αν ρωτήσετε τι με νοιάζει εμένα, δηλώνω ότι δεν θα με ένοιαζε καθόλου αν ο τραγουδιάρης δεν αποτελούσε ένα είδος “ινδάλματος” (θαυμασμού και ίσως μίμησης) για πολύ κοσμάκη, έχει λοιπόν την ηθική ευθύνη να μην αγνοεί ότι ο κοσμάκης αυτός υιοθετεί εύκολα τα “ινδάλματά” του και τα εξιλεώνει από αξιόποινες και ανήθικες πράξεις. Όταν μάλιστα τα “ινδάλματα” έχουν στηρίξει την εμπορικότητά τους σε αντριλίκι, νταηλίκι και τσαμπουκά, και τα βλέπουμε να κάνουν κωλοτούμπες αντί, αντρίκια, να πουν “ναι ρε γαμώτο, είχα παράνομο όπλο και τεϊζερ και τη δόση μου στο μπουκαλάκι και σας γράφω στα απαυτά μου, αστυνομία, δικαιοσύνη και θαυμαστές.” Κάτι τέτοιο, θα ταίριαζε γάντι στο προφίλ που ο τραγουδιάρης έχτιζε τόσα χρόνια και θα δικαίωνε και τους ολίγους εκείνους που, παρασυρμένοι από τα καψουροτράγουδα, θα έσπευδαν να τον “στηρίξουν” ως παράνομο μεν, ειλικρινή δε έστω και ως κωλοχαρακτήρα.
Κάτι, δηλαδή, σαν τα ανεγκέφαλα κοριτσάκια που γράφουν ερωτικά γράμματα σε καταδικασμένους Serial killers», καταλήγει στο σχόλιό του ο Νίκος Μαστοράκης.