ΕΑΣΥ Ακαρνανίας: Στον ΔΑ Ακαρνανίας, συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ και η Αντιπεριφερειάρχης

Συνάντηση συνδικαλιστών Αστυνομικών με την Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, στο Μεσολόγγι

Συνάντηση (16/12) στην ΔΑ Ακαρνανίας, με τον Διευθυντή της Δ/Α Ακαρνανίας Ταξίαρχου Παναγιώτη Πετσίνη, είχε ο ο αντιπρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής τής ΠΟΑΣΥ,  και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Ακαρνανίας , Δημήτρης Ραυτογιάννης με την Αντιπεριφερειαρχη Μαρία Σαλμά.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικά καλό κλίμα ενώ στο πλαισιο συζήτησης, τέθηκαν θέματα αστυνομικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος. Ψηλά στην ατζέντα, η συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της τοπικής Αστυνομίας προς όφελος τού πολίτη τής Αιτωλοακαρνανίας με κοινό παρονομαστή την ανύψωση τού αισθήματος ασφάλειας στην περιοχή. Επίσης η συζήτηση περιλάμβανε και πάγια αιτήματα των Αστυνομικών, με ιδιαίτερη έμφαση στην προσπάθεια της τοπικής ΕΛΑΣ και της Περιφέρειας για την εξασφάλιση μέσω ΕΣΠΑ Αστυνομικών οχημάτων και δικύκλων και ενίσχυσης των υποδομών στις Αστυνομικές Υπηρεσίες.

Η Αντιπεριφερειάρχης ενόψει των εορτών ευχήθηκε στο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. “καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος”.