Περιστέρι: Επεισόδια στο “Ατρόμητος- Άρης” και μετακίνηση αστυνομικού από την ΥΑΤ στο πλαίσιο της έρευνας

Έρευνα από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για μέλη διμοιρίας των ΥΑΤ οι οποίοι έχουν αποτυπωθεί  σε βίντεο να χτυπούν οπαδούς στα επεισόδια που ήταν σε εξέλιξη

Επεισόδια σημειώθηκαν στην διάρκεια του αγώνα Ατρόμητος – Άρης (05/11) στο γήπεδο του Περιστερίου, είχαν συνέχεια εκτός γηπέδου.

Σύμφωνα με καταγγελίες και βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα κοινωνικά δίκτυα αστυνομικοί της ΥΑΤ έχουν καταγραφεί σε βίντεο να εγκλώβισαν και επιτέθηκαν σε μπλόκ οπαδών των «κιτρίνων», σε στενά εκτος του γηπέδου του Ατρόμητου.

Οπαδοί και στελέχη της ομάδας του Άρη εξέφρασαν την έντονη όχληση τους και αποδίδουν σε απρόκλητη επίθεση την συμπεριφορά των μελών της διάταξης της ΥΑΤ.

Στο βιντεοληπτικο υλικό που έχει αναρτηθεί από το βράδυ του Σαββάτου (05/11) στα κινητά κοινωνικά δίκτυα, διακρίνονται αστυνομικοί να χτυπούν οπαδούς ενώ κάτοικοι από τα μπαλκόνια της περιοχής, φωνάζουν προς τους αστυνομικούς ενώ καταγράφουν τις σκηνές στα κινητά τηλέφωνα τους.

Όπως επισημαίνει επίσημη ανακοίνωση »Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι, διατάχθηκε η διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης για περιστατικό, το οποίο αναπαράγεται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες του διαδικτύου, στο πλαίσιο λήψης μέτρων τάξης σε χθεσινό (Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2022) ποδοσφαιρικό αγώνα στο Περιστέρι Αττικής και εμπλεκόμενος αστυνομικός μετακινήθηκε από την Υπηρεσία του