εα Στρατηγός ΕΛΑΣ: “Η υποκρισία έχει και όρια- Ο κακοήθης δεν ήταν ένας αλλά αρκετοί”

Η δήλωση του αναπληρωτή Υπουργού για “κακοήθη” ως δράστη του βίαιου ξυλοδαρμού του Αστυνομικού Διευθυντή προκάλεσε το σχόλιο εα Στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ

Screenshot_20160902-024131

Ως εν ενεργεια Αξιωματικός, ξεχώρισε για το ήθος, το κύρος και την αξιοπρέπεια που τον διεκριναν. Με την αποστρατεία του, άφησε παρακαταθήκη στην ΕΛΑΣ το έργο του και ξεχώρισε για τα στοιχεία του χαρακτηρα του, και την ορθολογική και δίκαιη κριση του.
Πρόκειται για  εα επίτιμος Γενικό Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος της ΕΛΑΣ Κώστα Μιχαιρινα. Ο μάχιμος σε ολη την υπηρεσιακη του πορεια, εα Στρατηγος της ΕΛΑΣ έχει επιλέξει απο την ημερα της αποστρατείας του να απέχει από τα υπηρεσιακά δρώμενα, ωστόσο ηταν η δήλωση του αναπληρωτή Νίκου Τόσκα για το βίαιο ξυλοδαρμό του Αστυνομικού Διευθυντή Γιώργου Διαμαντόπουλου που προκάλεσε το σχόλιο του.

“Διαβάζω δηλώσεις Υπουργού, ότι ο τραυματισμός του Διευθυντού της Υποδιέυθυνσης Τροχαίας Αθηνών οφείλεται σε τυχαίο συμβάν και ότι ένας τυχαία διερχόμενος κακόηθης τον τραυμάτισε. Η υποκρισία έχει και τα όρια.
1.-Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι πλησίον των πορειών αναρχικών,οι διερχόμενοι πολιτές προσπαθόυν να απομακρινθούν από φόβο για εμπλοκή τους σε επεισόδια.
2.-Θα έπρεπε να γνωρίζει έαν όχι να τον είχαν πληροφορήση ότι οι Αναρχικοί δρουν ανά ομάδες και ποτέ κατά μονάς, και δεν ξεκόβουν.
3.- Θα έπρεπε να γνωρίζει εάν όχι να είχε ζητήσει να ενημερωθέι για τον σπουδαίο ρόλο της τροχαίας, σε αυτού του είδους της πορείες και για το χόμπι των Αναρχικών να πυρπολούν και να προκαλούν φθορές σε διερχόμενα και σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Το τελευταίο λοιπον έκανε ο Διευθυντής, ήταν στην πρώτη γραμμή για να διακόψει την κυκλοφορία στην Εμμανούηλ Μπενάκη των οχημάτων που έστριβαν από την Σταδίου, ενώ οι Αναρχικόι έστριβαν δεξία από Πανεπιστημίου προς Μπενάκη για την Πλατεία τους.
Αρα ο κακοήθης δεν ήταν ένας αλλά αρκετοί”!!!!!!!!