Δραπετσώνα: Λυκόσκυλο χωρίς λουρί επιτέθηκε και θανάτωσε κανίς

Ο μεγαλόσωμος σκύλος επιτέθηκε ενώ η κηδεμόνας του τον είχε βγάλει βόλτα χωρίς λουρί και θανάτωσε οικόσιτο μικρόσωμο κανίς, σε περίπατο με λουρί

Το μεγαλόσωμο λυκόσκυλο διέφυγε της προσοχής της γυναίκας που το είχε βγάλει βόλτα χωρίς λουρί και όρμησε στο μικρόσωμο κανίς το οποίο συνόδευε με λουρί σε περίπατο η κηδεμόνας του, στη Δραπετσώνα.

«Είχα βγάλει βόλτα το σκυλάκι μου. Ήμουν στο πεζοδρόμιο κι εκείνο ήταν στο απέναντι. Μέχρι να σκύψω να πιάσω το σκυλάκι μου – ούτε πρόλαβα να κάνω κάτι – άφησε τον σκύλο από τα χέρια της και όρμησέ ο σκύλος πάνω μου, βούτηξε το σκυλάκι από την αγκαλιά μου και μέσα σε δύο λεπτά μου το σκότωσε», ανέφερε η Ηρώ Αλεξάκη, κηδεμόνας του κανίς.

Περίοικοι στη γειτονία που σημειώθηκε το σοβαρό επεισόδιο, αναφέρουν πως η κηδεμόνας του λυκόσκυλου το άφηνε συχνά χωρίς λουρί στις βόλτες που έκαναν, ενώ στο παρελθόν έχει επιτεθεί και σε άλλα σκυλιά καθώς επίσης σε παιδιά στο πάρκο της γειτονιάς.

Η κηδεμόνας του λυκόσκυλου σύμφωνα με την Ηρώ Αλεξάκη, διαφύγει  και αναζητείται, ενώ δηλώνει ότι μετά την επίθεση, «Τίποτα δεν μου είπε. Της μίλαγα, της φώναζα, δεν έκανε τίποτα. Πήρε τον σκύλο της και κλειδώθηκε στο σπίτι της, χωρίς να συμβαίνει κάτι». Η ίδια, υπέβαλε μήνυση, και απηύθυνε έκκληση σε όποιον είδε το περιστατικό να το αναφέρει στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.