Δ/κτης ΠΥ Σάμου: “Τα συγχαρητήρια στους συναδέλφου μου. Εγώ ήρθα τώρα”

Για την προσφορά της στο μεταναστευτικό ζήτημα, βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση η ΠΥ Σάμου. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο διοικητής της Υπηρεσίας Παναγιώτης Κοτρίδης.

image
Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (αριστ) Δήμαρχο Σάμου (κέντρο) Δ/κυης ΠΥ Σάμου (δεξ.)

Βράβευση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου από τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και τον Δήμαρχο Σάμου, για την προσφορά της στο μεταναστευτικό ζήτημα πραγματοποιήθηκε σε ειδικη εκδήλωση.
Σε αναγνώριση της προσφοράς των συναδέλφων του ο διοικητής της Υπηρεσίας Σάμου, Παναγιώτης Κοτρίδης, ευχαρίστησε όλους οσους  συνέβαλαν στη διαχείριση του μεταναστευτικού. Το σχόλιο του ωστόσο αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς, καθώς απέδωσε στους προκατόχους του τα εύσημα για την προσφορά τους, καθώς όπως διευκρίνησε ο ίδιος,
τοποθετηθηκε Διοικητής της Υπηρεσίας, στις πρόσφατες κρίσεις του ΠΣ.
“Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συναδέλφους για την πολύ μεγάλη προσφορά τους, στις διασώσεις των προσφύγων και μεταναστών. Ελπίζω να μην χρειαστεί να το επαναλάβουμε. Τα συγχαρητήρια στους συναδέλφου μου. Εγώ ήρθα τώρα. Αυτοί τράβηξαν όλο το ζόρι, το περασμένο καλοκαίρι” σχολίασε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.