Δημοσιοποίηση στοιχείων για το δολοφόνο του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα

Ο κατομολογίαν δράστης της δολοφονίας του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα, έχει κριθεί προφυλακιστέος. Με Εισαγγελική διάταξη δημοσιοποίησης (14/01) τα στοιχεία και η φωτογραφία του δόθηκαν στη δημοσιότητα.

image

Ο 26χρονος Ρουμάνος, Stefan – Cristinel MATASAREANU του Iulian κατ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα (05/12) κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του.
Σε βάρος του 26χρονου Ρουμάνου, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία απόε πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία και αντίσταση.
Τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 26χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα (14/01) με Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Είχε συλληφθεί (05/01), από Αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την δολοφονία του 83χρονου συγγραφέα, Μένη Κουμανταρέα.
Η δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι (07/04 2015), αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Έκκληση απευθύνει προς τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής & Προσωπικής Ελευθερίας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας .
image

Προφυλακιστέος μετά την απολογία του κρίθηκε (14/01) ο Gaitan Cosmin, ο  Ρουμάνος συνεργός του 26χρόνου, κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση ο οποίο είχε εμφανιστεί με τι δικηγόρο του ενώπιον του Εισαγγελέα μέρα τη δημοσιοποίηση αναζήτησής του.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport