Μήνυση κατέθεσαν Βουλευτές της Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια στα προσφυγικά

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσαν Βουλευτές της Χρυσή Αυγή για τα επεισόδια στα προσφυγικά της Αλεξάνδρας και περιμετρικά του Εφετείου.
Οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασσιδιάρης, Χρήστος Παππάς και Ιωάννης Αϊβατίδης κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τα επεισόδια εντός και εκτός της αίθουσας του Εφετείου όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η μήνυση στρέφεται κατά παντώς υπευθύνου και κατά “των υπευθύνων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας για τα μέτρα τάξης και ασφαλείας στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών και πέριξ αυτής κατά την 01 Νοεμβρίου 2016” όπως αποτυπώνεται στο νομικό έγγραφο.

Η ανακοίνωση: 
«Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τα τάγματα εφόδου της αριστεράς, τους κουκουλοφόρους και τους εγκληματίες που επί δύο ημέρες καταστρέφουν δημόσια περιουσία, επιτίθενται με δολοφονική πρόθεση σε πολίτες και συνηγόρους υπεράσπισης και έχουν καταργήσει στην πράξη την θεσμική λειτουργία της Δικαιοσύνης.
Βουλευτές του κόμματός μας καταθέτουν μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τα δεκάδες αδικήματα που τελούνται το τελευταίο διάστημα μέσα και έξω από το Εφετείο Αθηνών με την απόλυτη ανοχή και υπόθαλψη των κρατικών Αρχών».