Διεκδικούσε ερωτικά τον 35άχρονο Μπαγκλαντές- Η 27άχρονη Μπαγκλαντές σύζυγος δολοφόνησε τη 48άχρονη Κινέζα πρωην σύντροφο

Τη δολοφονία της 48άχρονης από την Κίνα, πρώην σύντροφο του συζύγου της, κατηγορείται 27άχρονη από το Μπαγκλαντές, καθώς τον  διεκδικούσε ερωτικά.

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας η δολοφονία 48άχρονης Κινέζας, το πτώμα της εντοπίσθηκε (26/10) σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου διέμενε μόνη της. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. δράστιδα του εγκλήματος 27χρονη από το Μπαγκλαντές σύζυγος 35άχρονου ομοεθνή της, τον οποίο διεκδικούσε ερωτικά η 48άχρονη Κινέζα.

Οπως διακριβώθηκε κατα τη διερεύνηση της υπόθεσης ο 35άχρονος Μπαγκλαντές, διατηρούσε με την 48άχρονη από την Κίνα, σχέση έως το 2013, οπότε χώρισε και παντρεύτηκε την 27άχρονη ομοεθνή του, η οποία μόλις είχε έρθει από το Μπαγκλαντές.

Οι δυο αλλοδαπές γυναίκες είχαν κοινό χώρο εργασίας, εργαστήριο ετοίμων ενδυμάτων και είχαν διαρκώς προστριβές καθώς η 48άχρονη συνέχιζε να διεκδικεί τον παντρεμένο- πρώην σύντροφο της.

Τρείς νύχτες πριν εντοπισθεί νεκρή η 48άχρονη (23/10), το ζευγάρι των Μπαγκλαντές είχαν μεταβεί στο διαμέρισμα της 48άχρονης, προκειμένου να συζητήσουν για τις μεταξύ τους διαφορές. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο εκεί η 27άχρονη με ηλεκτρικό σίδερο, χτύπησε στο κεφάλι την 48άχρονη, και στη συνέχεια με απόφραξη αεροφόρων οδώβ με τα χέρια της, προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο, ενω στη συνεχεια απέκρυψε το πτώμα για να καθυστερήσει την ανεύρεση του. Κατά την αυτοψία και ιχνηλασία στο χώρο, τμήμα δακτυλικού αποτυπώματος της 27άχρονης Μπαγκλαντές, εντοπίζεται και στην εξωτερική επιφάνεια σακούλας με την οποία ήταν καλυμμένο το κεφάλι του θύματος.

Σύμφωνα με Αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής, «στη συγκεκριμένη ανθρωποκτονία ήταν έντονο το στοιχείο της βίας, καθώς η σορός του θύματος είχε βρεθεί κάτω από κρεβάτι, το σώμα ήταν περιτυλιγμένο με σεντόνι, το κεφάλι είχε τοποθετηθεί μέσα σε νάυλον σακούλα και είχε περιτυλιχθεί με κασκόλ, τα χέρια και πόδια ήταν δεμένα και ο λαιμός ήταν περιδεδεμένος με φουλάρι. Από τη γενικότερη ανάλυση της «σκηνής» του εγκλήματος, σε συνδυασμό με τα επιμέρους αξιολογικά στοιχεία, που συνέθεταν τη μορφολογία της συγκεκριμένης υπόθεσης, προσανατολιστήκαμε στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο του θύματος, προκειμένου να προσδιορίσουμε τον «κύκλο» των υπόπτων και να σχηματοποιήσουμε το περίγραμμα της υπόθεσης.»

Με ένταλμα ακολούθησε η σύλληψη της 27άχρονης Μπαγκλαντές σύμφωνα με το προανακριτικό υλικό της δικογραφίας του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.